Samsung Star Wifi Süper Tema..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teneekeee

Teneekeee

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Süper Tema..!
Gereken dosyalar: TkFileExplorer_2.2.rar :

Videoda belirtildiği gibi, tüm işlemler bittikten sonraki ön-ayar; tuşlayın: *#6984125*# sonra bunu; *#73561*# en son gelen kısımda seçin; URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak.


Bu kısımda ayrıca anlatılıyor;
1. TkFileExplorer programına ihtiyacımız var.
2. Telefonu PCye bağlayın, Samsung PC studio ile connected olsun.
3. TkFileExplorer'ı başlatın ve "Settings" kısmından port'u seçin (PC Studio programının sürücüleri yüklenmemişse port gözükmez)
4. "File" > "Connect" tıklayın.
5. Dosyayı Phone\SystemFS\settings\PreConfiguration \URLOCATION\NV\nv_original.ini buradan bulun ve bunu C diskine indirin. Sonra nv_original.ini dosyasına şu satırı ekleyin " NV_SI_MY_THEME_STYLE=0 " Ve bu dosyayı telefona geri yükleyin. Fakat bu dosyayı telefona geri yüklemeden önce eski dosyayı silin.
6. "Pre-configuration" yapıyoruz, tuşlayın: *#6984125*# sonra Pre-connfiguration sonta *#73561*# ve son son seçiyoruz: URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak. Fakat sonra yeşil veya kırmızı temayı seçerseniz siyah tema uçar, geri getirmek için "Pre-configuration" işlemini yapmanız gerekir. (En basit olan işlem) Yanlış yaptığınızda oluşabilecek hatalardan kendiniz sorumlusunuz.
 


ekiosi35

Üye
çalısırsa + rep telefona bısı olursa varya
 
SAINT1

SAINT1

Üye
caps falan ekleseydin iyiydi.
 

volkan can

Üye
arkadaslar ben bunları yapamıyorum ya daha yenı aldım telefonu samsung wifi birisi yardımcı olsun ltfn [email protected]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt