Samsung S8+ Türkçe yazılım sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

prosentez

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8+ Türkçe yazılım sorunu!
Geçtiğimiz hafta Amerika'dan Samsung S8+ aldım. Best Buy ve benzeri mağazalarda telefonlar sadece ön siparişle satıldığı için Amerika'nın önde gelen operatörlerinden verizone mağazasında sim kart kilitsiz olarak cihazı satın aldım. Lakin telefonu kurduğumda Türkçe desteğinin kıstlı olduğunu gördüm. Cihazı menüden Türkçe yaptığımda bir çok yer ahalen ingilizce kalıyor. %30 ancak Türkçeleşiyor.
Samsung Türkiye worldwide garantili olamasına rağmen, ücreti mukabili dahi Türkçe yazılım için destek vermiyor. Daha kötüsü ne Doğubank İş Hanı'nda ne de Yazıcıoğlu'nda telefona Türkçe sürüm yükletemedim. 955u serisi olduğu için yükleyemediklerini söylediler.
Bu konuda çözüm önerebilecek biri var mı? Cihazı Türkçe yazılımla kullanmak istiyorum
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Verizon ve AT&T cihazlarında bu ROM yükleme sorunu olması gerekiyor bende duydum ancak, birde kendin orjinal ROM'u yüklemeyi dene istersen?
 

bluemoonx

Üye
aynı sorun bendede var nasıl cözümbuldunuz
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Hali hazırda olan rom değişikliğinde imei sıkıntısı çıkarmaz ise türkiyeye verilen romu odin ile kurmanı önerebilirim
 

Misafir - 138143

snapdragonlu hiçbir s8 için orjinal rom yok türkçeli ancak costum romlar var ful türkçe. samsung diğer ülkelerde telefonun dil seçeneğinden dolayu caydırıcı olmasını istediği için bir kaç dil için firmware veriyor. çünkü biliyorki snapdragonlu bir samsung kullanan birdaha exnoslı samsungun yüzüne bakmaz. bu büyük oparatörler exnos chipsetiyle samsung almak istemiyorlar. tedarikte sıkıntı yaşaöamak için bir bölümünü snapdragon kullan samsung dil desteğini tam vermeyerek caydırıcı olmaya çalılıyor. hatta görüntülü arama ve volte de kapalı. ancak tüm bunlar yinede snapdragonlu bir samsung kullanmaktan beni alı koyamıyor. 1 snapdragonlu bir samsung hem donanım hem yazılım açısından çok daha kaliteli ve bozulma sorunu asla yaşanmıyor. ama exnos 2 yıldan sonra dağıtmaya başlıyor. yarı ingilizxe kullanmak çok zor değil sadece ayarlar menüsü tüm uygulamalar türkçe ve ayarlarıda
 


Üst Alt