Samsung, MWC 2017'de düzenleyeceği etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, MWC 2017'de düzenleyeceği etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı
Teknoloji dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Samsung, yeni sene ile birlikte cihazlarını da sunmaya başlamıştı. Özellikle de akıllı telefon pazarında bu senede liderliği bırakmak istemeyen firma Galaxy A (2017) modelleri ile hızlı bir başlangıç yaptı. Bu yeni modeller geçtiğimiz ay başında CES 2017'de duyurulmuştu.



Samsung, şu sıralar yeni bir etkinlik hazırlığı içerisinde. Bilindiği üzere bu ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilecek. Daha önceki senelerde Samsung, bu etkinlikte yeni Galaxy S amiral gemisi modellerini gün yüzüne çıkartıyordu. Daha önce MWC 2017'de Galaxy S8'in duyurulacağı bilgisi gelse de, firma bu modelini Mart sonunda ayrı bir duyuru ile sunma hazırlıklarında.

Diğer taraftan firma, MWC 2017'de etkinlik de düzenleyecek. Firma basın davetiyelerini de gönderirken, etkinlik tarihini de 26 Şubat olarak belirlemiş. Ancak bu etkinlikte Galaxy S8'i göremeyeceğiz. Onun yerine Güney Kore devinin yeni Galaxy Tab S3 tabletini gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Firmanın etkinlik davetiyesinde tablet çizimi de dikkat çekmekte.

Samsung Galaxy Tab S3 tablet daha önce ortay çıkan bilgilere göre 9.6" büyüklüğünde ve 2048x1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera gibi özelliklerle sunulacak.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aynı Aileden 1 Kişiden Fazla Giden Olmasın Bence :D asdfgh
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Üst Alt