Samsung monte s5620 kalemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cynan

Cynan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte s5620 kalemi
Samsung Monte capacitive ekran old. için kalem yok bunu biliyorum ama iphone Nokia C6 HTC nin bi teli (ismini bilmiyorm) ve Nokia X6 da capacitive ekran olmasına ragmen kalemleri war adıda stylus kalem Monteye de böyle bişey olur mu acaba düşünüyorm elimizdeki ısıyı tele aktarcak bir kalem ile bu iş yapılabilir sizce olur mu yoksa çok mu saçma :D

sessiz_cocuk

Üye
kalem değil de ufak anahtarlık şeklinde lazer ler var onunla bi denesene sonuç alabilecekmisin :) komik gelebilir belki aama lazerler küçük ısı kaynağıdır ama fazla tutma ekranda bence :)

Cynan

Cynan

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :D

hisisman

Üye
kardeş ben şimdiye kadar öyle bişi duymadım.lazer mazer de saçmalamayın adam olun lan....!!!!!!

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ben iPhone için gördüm lazerle çalışan kalem gibi ufak bir şeydi gittigidiyor da var

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O kalemlerin hepsi zaten monte'ye de oluyor ve bütün kapasitif ekranlara da ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Samsung Monte capacitive ekran old. için kalem yok bunu biliyorum ama iphone Nokia C6 HTC nin bi teli (ismini bilmiyorm) ve Nokia X6 da capacitive ekran olmasına ragmen kalemleri war adıda stylus kalem Monteye de böyle bişey olur mu acaba düşünüyorm elimizdeki ısıyı tele aktarcak bir kalem ile bu iş yapılabilir sizce olur mu yoksa çok mu saçma :D

htc'nin telefonunda değil tabletinde var. Htc flyer'da. :oke:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
valla canlısal olan herşeyle çalışıyo..
buzdolabından :ehehıyarla denedim:ehe elimden daha çok iyi algıladı.. onunda ısısı mı var acep?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt