Corby-700
Üye
Samsung Monte İncelemesi
Dahili Kamera: Var
Medya Oynatıcı: Var
Radyo Çalar: Var
Görüntülü Görüşme: Var
Dokunmatik Ekran: Var
Bluetooth: Var
Harici Hafıza: Var
Wireless LAN: Var
3G:Var
GPS Var
Telefon Hafızası: 200 MB
Telefon Rehberi: 2000 Kayıt
SMS Hafızası: 1300 Kayıt
Harici Hafıza Kartı: 2 GB
Maximum Hafıza Kartı Boyutu: 16 GB
Mp3 Çalar: Var
2.Dahili Kamera: Var
Kamera Çözünürlüğü: 3.2 MP
Dijital Zoom: 4X
Mobil TV: Var
3G ve Wi-fi'si bana göre oldukça hızlı.Evde ve dışarıda 3G veya Wi-fi ile bağlanmaya çalıştım.Gayet hızlılardı.Wi-fi arada bir kopuyor.O da fazla sorun değil bence.Telefonu yan çevirdiğinizde sensörleri gayet hızlı bir şekilde dönüyor.Ekranı size göre ayarlıyor.Rahat bir kullanımı ve elde duruşu var.Myspace ve Facebook uygulamaları gayet iyi.Facebook uygulaması arada bir takılabiliyor.kamerasına baktığımda en iyi özelliği kameranın gülücük yakalama ve yüz algılama.3.2MP kamera orta düzeyde iyi çekimler yapıyor.
İncelemem Buraya Kadar.Umarım Yararlı Olurum ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dahili Kamera: Var
Medya Oynatıcı: Var
Radyo Çalar: Var
Görüntülü Görüşme: Var
Dokunmatik Ekran: Var
Bluetooth: Var
Harici Hafıza: Var
Wireless LAN: Var
3G:Var
GPS Var
Telefon Hafızası: 200 MB
Telefon Rehberi: 2000 Kayıt
SMS Hafızası: 1300 Kayıt
Harici Hafıza Kartı: 2 GB
Maximum Hafıza Kartı Boyutu: 16 GB
Mp3 Çalar: Var
2.Dahili Kamera: Var
Kamera Çözünürlüğü: 3.2 MP
Dijital Zoom: 4X
Mobil TV: Var
3G ve Wi-fi'si bana göre oldukça hızlı.Evde ve dışarıda 3G veya Wi-fi ile bağlanmaya çalıştım.Gayet hızlılardı.Wi-fi arada bir kopuyor.O da fazla sorun değil bence.Telefonu yan çevirdiğinizde sensörleri gayet hızlı bir şekilde dönüyor.Ekranı size göre ayarlıyor.Rahat bir kullanımı ve elde duruşu var.Myspace ve Facebook uygulamaları gayet iyi.Facebook uygulaması arada bir takılabiliyor.kamerasına baktığımda en iyi özelliği kameranın gülücük yakalama ve yüz algılama.3.2MP kamera orta düzeyde iyi çekimler yapıyor.
İncelemem Buraya Kadar.Umarım Yararlı Olurum ..