Samsung M8800 Navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M8800 Navigasyon
Merhabalar geçenlerde aldığım Samsung M8800 cep telefonumda bulunan route66 navigasyon programını kullanamıyorum yok makbuz numarası yok lisans için ağ bağlantısı yapmam gerekiyo diyor. Ancak verdikleri back up cd si üzerinde herhangi bir numara vs yok. Bir de samsung bu telefonda yeni bir işletim sistemi kullanbdığı için bütün navigasyon programları çalışmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu programı nasıl kırabilirim ? ya da hangi çözüm yoluyla aşmam gerekiyo durumu? yardımlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: maviduvar71, yusuf28032006 ve herseyyalan634

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aldığın yere git route 66 seri numarasını versinler..normalde 1 yıl ücretsiz lisans verilmesi gerekiyor..ayrı olarak route 66 cd si olmalı üzerinde ******i olmalı..yoksa çok uğraşırsın..birde symbian os 9.4 gps bölümünde verdiğimiz gps programlarını deneyebilirsin..

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Dün akşam makbuz numarasını imei numarasıyla eşleştirdiklerini öğrendim ve wap üzerinden girmek suretiyle çözdüm ancak ses dosyalarını yüklemem için tekrardan wapa yönlendiriyo, ben de oradan yapmak istemiyorum. Cd yi yükledim, bundan sonra ne yapmam gerekiyo? Bilgisayara bağladığımda otomatikman ses dosyalarını indirecekmi? yoksa bunun içinde bi ücret taleb edicekmi? Bu konuda çok yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Dün akşam makbuz numarasını imei numarasıyla eşleştirdiklerini öğrendim ve wap üzerinden girmek suretiyle çözdüm ancak ses dosyalarını yüklemem için tekrardan wapa yönlendiriyo, ben de oradan yapmak istemiyorum. Cd yi yükledim, bundan sonra ne yapmam gerekiyo? Bilgisayara bağladığımda otomatikman ses dosyalarını indirecekmi? yoksa bunun içinde bi ücret taleb edicekmi? Bu konuda çok yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum
route 66 nın sitesinden sync programını indir telefonunu usb ile bilgisayara bağla sync programını kur ve istediğin güncellemeyi yükle..

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi deniyeceğim. Umarım olur. Yardımın için teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olacak kardeşim sen bana güven...

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Şimdilik yaptım bi sıkıntı görünmüyo ama lisans bitene kadar buna da bi ***** olayı gelişir sanırım :) Java uyumlu yeni navigasyon programlarının üretileceğini umut etmekteyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çıkar symbian os 9.4 gps bölümünde biz paylaşıyoruz ordan takip edersiniz..

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Java tabanlı mı çalışıyo bu program peki?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır symbian tabanlı..

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
M8800 java tabanlı uygulamarı çalışıtıryo, sanki gerekliymiş gibi samsung yeni bir girişmdie bulunduğu için diğerlerini desteklemiyor:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pardon doğru java tabanlı bu telefon..

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni çıkacak olan veya route 66 dan başka java tabanlı navigasyon programları çıkmasını bekliyorum 4 gözle. Umarım en kısa zamanda bizim de seçeneklerimiz artar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim java tabanlı gps programları var ama çok dandik anlayacağın haritası yok doğru dürüst değiller..sen route 66 dan şaşma..navking.com.tr ye gir devamlı programını güncelle..

canazoe

Üye
    Konu Sahibi
Umarım bu köklü firmalar yaparlarda farklı seçeneklerimiz olur. Evet dediğin gibi çok dandik olan java tabnlı navigasyonlar var, kullanmam daha iyi yani:):)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
canazoe m8800 'ın duvar kağıdı ekran koruyucusu filan değişiyormu ?

ozgur2183

Üye
değişmiyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu arada route 66 nın java sürümü var.siteye bakın.satın almanız gerekiyor.

Mehmet49

Üye
teşekkür ederim

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
eğer garmin kuruluyosa ona kesin kur 10 numara navigasyon oturduğum siteyi bile gösterio :d:

Üst Alt