Samsung ile Imint arasında işbirliği anlaşması yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ile Imint arasında işbirliği anlaşması yapıldı


Samsung, geçtiğimiz sene her ne kadar Galaxy Note7 modeli ile büyük darbe almış olsa da yine de satış rakamları ile pazarın zirvesinde yer almasını bildi.
Bu sene de firma bir çok yeni modelini pazara sunacak ve ilk olarak da bu ay başında yeni Galaxy A (2017) modeller gün yüzüne çıkmıştı. Ayrıca bazı Galaxy J modeller de gelirken, gözler büyük çoğunlukla firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8'e çevrilmiş durumda.

Bu sene Samsung, amiral gemisini MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde duyurmayacak. Bunun yerine iddialara göre 29 Mart tarihinde ABD ve Avrupa'da farklı ülkelerde aynı anda düzenlenecek olan etkinliklerle gün yüzüne çıkacak.

Samsung, gelecek dönemde yeni teknolojilerle modellerini sunacak ve bununla da ilgili olarak girişimlerini sürdürüyor. Bazı durumlarda farklı firmaları satın alarak bünyesine katan firma, diğer taraftan sadece işbirliği içerisine de girebiliyor.

Samsung tarafından yayınlanan yeni bir basın bildirisine göre Samsung ve Imint adındaki bir firma arasında işbirliği anlaşması yapıldı.

Imint, "Imaging Intelligence"kelimelerinin kısaltması şeklinde adlandırılmış bir firma ve adından da anlaşılacağı üzere görüntü teknolojileri ile uğraşıyor. Firmanın ürünü Vidhanceolarak adlandırılmış. Çok yakında bu önemli teknolojileri Samsung'un yeni cihazlarında görebiliriz. Ancak yakında duyurulacak olan Galaxy S8'de yer alması ise biraz zor gözüküyor. Galaxy Note8 ise iyi bir aday olabilir.

Samsung ile Imint arasında işbirliği anlaşması yapıldı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyi Bakalım
 


Üst Alt