Samsung, Güney Kore’de turistlere ücretsiz kullanacakları Galaxy Note5 veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Güney Kore’de turistlere ücretsiz kullanacakları Galaxy Note5 veriyor
Hani bize hani bize :ehe

Samsung, Güney Kore’yi ziyaret eden kişilere özel imkanlar sunmaya hazırlanıyor.


Güney Kore kökenli Samsung, sunduğu bir çok model ile adından söz ettirirken, bu ay sonuna doğru da en önemli modeli olarak Galaxy S7 amiral gemisinin duyurusunu gerçekleştirecek. Bu yeni akıllı telefonun yanı sıra, cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip büyük versiyonu da resmi olarak duyurulabilir.



Geçtiğimiz seneye baktığımızda ise Güney Kore devi bir çok model sunarken, özellikle firma üst seviyede 4 modeli ile adından söz ettirdi. Bunlardan iki tanesi geçtiğimiz sene başlarında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2015’de gün yüzüne çıkan Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge olmuştu.

Ayrıca firma Ağustos ayında da iki yeni ve önemli modelini daha duyururken, bunlardan bir tanesi Galaxy S6 edge’nin phablet modeli olan Galaxy S6 edge+ olurken, diğeri de S-Pen desteği ile gelen yeni Galaxy Note5 adındaki akıllı telefon oldu.

Güney Kore devi firma, bir yandan yeni cihazlar geliştirirken, diğer taraftan marka değerini yükseltme amaçlı faaliyetler de gerçekleştirmekte ve bunlardan bir tanesi de Güney Kore’den geldi. firma SK Telekom ile yeni bir işbirliği gerçekleştirirken, Güney Kore’yi ziyaret eden turistlere Galaxy Note5 verecek.

Şubat ayı sonu itibari ile başlayacak programda Güney Kore’i ziyaret için gelen turistler 5 güne kadar Galaxy Note5’i kullanabilecek ve ayrıca cihazın yanı sıra 1GB data kullanım imkanı da sunuluyor.

Korea Tourism Organization, Samsung ve SK Telekom her hafta 250 turiste bu imkanı sunacaklar. Sene sonuna kadar da 12.000’den fazla kişinin bu imkandan yararlanması bekleniyor…

Samsung, Güney Kore’de turistlere ücretsiz kullanacakları Galaxy Note5 veriyor - MaxiCep
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Bu ülkeyi hep merak etmişimdir imkanım olsa giderim not 5 te kullanırdik ama gidemem hayal
 
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bu Kore'de bir başkan vardı milleti asan. Bizi de asmasın sonra bedava Note 5 kullanıyoruz diye :D
 

triss

Üye
moskovadan 1600 tl seul a gitmek bizde de öyle bi fiyattır
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bizde öyle bir olay olsa :kop2:
 


Üst Alt