Samsung GT-C5130 Yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

melih_crazy86

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-C5130 Yardım :(
Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 4 hafta önce Samsung GT-C5130 telefon aldım.Bu telefon bazen şebeke sorunu yaşatıyor bana.Beni arayanlar bana ulaşamıyor.Mesaj atamıyor,internete bağlanamıyorum.Bataryayı çıkarıp taktığımda düzeliyor.Sebebi nedir acaba ? Bulamazsam servise göndereceğim.

sessiz_cocuk

Üye
firmware sourunu bence...

melih_crazy86

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl çözerim ?

melih_crazy86

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım .S

onepir

Üye
bataryayı çıkar salla telefonu
2 kere havaya at
2 kere yere at
düzelir

fcakmak2004

Üye
onepir kafa buluyosun!
Çözümünü biliyorsan YAZ!
Aynı sorun bende de oldu telefonu iade ettim. Garanti kapsamında yenisi geldi.
Yenisi de 2 kez yaptı. Sonra pilini çıkarıp tekrar taktım. Çalıştırdım. 2 gündür bir sorun çıkarmıyor.
Eğer bir daha çıkarısa geri iade eteceğim. Samsung HARİCİ bir telefon alacağım.

onepir

Üye
ben telpa serviste çalışıyorum... (levent'te) getir bize hallederiz.. yazılım yüklenecek

lazaroww

Üye
sorunu cözdüm telefonu 3g yapçaksınız ama zaten 3gliyse ozaman servise götür

demeterx

Üye
3 ü kayıtlı olmak üzere 8 kez servise götürdüğüm bir telefon bu..anakartı bile değişti ve sonunda sorunun vodafonla ayar sorunu olduğu anlaşıldı..samsung kadar ilgisiz bir servis daha yok..3 ayın sonunda telefonumu sağ salim kullanmaya başladım..servise götürürseniz bu da aklınızda olsun..

sananeki bundan

Üye
Aynen üstteki arkadaşa katılıyorum Samsung servisi hiç ilgilenmiyor bende memnun değilim..
Ayrıca bu telefondan bende de var servise gönderdim geldiğinde T9 Türkçe değildi,
ben düzeltiyorum yeni mesaj gönderirken bakıyorum tekrar İspanyolcaya çevrilmiş :S
o nasıl düzelir yani Türkçe sabitlenir bileniniz var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt