Samsung Galaxy X'in olduğu iddia edilen arayüzü görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy X'in olduğu iddia edilen arayüzü görüntüleri
Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy X'de hem yazılımsal hemde donanımsal olarak farklı bir arayüzü sunmayı planlıyor.


Akıllı telefon üretiminin sevkiyat anlamında pazar lideri olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, katlanabilir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Sektörde yer alan bilgilere baktığımızda firma bu modeli Galaxy X olarak isimlendirecekken, cihazla ilgili bilgiler ise yavaş yavaş kamuoyuna sızmaya başladı.






Samsung Galaxy X modeli ilk etapta sınırlı sayıda üretilerek müşterilere ulaştırılacakken, firmanın bugüne dek geliştirdiği ilk katlanabilir telefonu olacak. ZTE tarafından geliştirilen çift ekranlı akıllı telefon prototipine benzer bir yapı içerecek olan cihazın ekranları dikey veya yatak olarak kullanılabilecekken iki ekranda açıldığında tam anlamıyla bir tablet görünümüne kavuşacak.






Bu cihazda tek ekranlı modellerden daha farklı bir arayüzü sunmayı amaçlayan şirket, daha ince çerçevelerle kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyacak. Galaxy X modeli SM-G888 kod adıyla üretilirken, yazılımsal olarakta farklı bir arayüzü içerecek. Şirket bu arayüzü sayesinde farklı ekranlarda aynı işleri gerçekleştirmenize veya iki ekranı da kullanarak tek bir uygulamayı yönetmenize imkan tanıyacak.


Cihazın önümüzdeki yıl itibariyle küresel pazara merhaba demesi beklenilirken, halen tamamıyla teknik özelliklerinin sızdırılamadığını da belirtelim.


Samsung Galaxy X'in olduğu iddia edilen arayüzü görüntüleri
 


Üst Alt