Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Plus'ın Ön Panel Görseli Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Plus'ın Ön Panel Görseli Geldi
Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları yeni görüntüleri ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ön panel görseli sızdırıldı.




Güney Kore merkezli üretici Samsung'un yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın son gelen bilgilere göre MWC 2017'de sadece sınırlı sayıda bazı basın temsilcileri için özel bir tanıtımı yapılacak. İddialar bu iki akıllı telefonun 29 Mart tarihinde resmi duyurusunun yapılacağı yönünde. Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından Samsung'un son yıllardaki en önemli amiral gemileri durumuna gelen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın 29 Mart tarihinden önce gün yüzüne çıkmayacağı belirtiliyor.

https://www.maxicep.com/samsung-galaxy-s8-ve-s8-plus-model-numaralari-sizdirildi
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Model Numaraları Sızdırıldı
Galaxy Note 7'nin batarya sorunu nedeni ile geri çekilmesinin ardından Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, Samsung'un piyasaya sunacağı ilk üst seviye akıllı telefonlar olacak. Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus'ın yılın 17. haftasında satışa sunulacağı hakkında söylentiler geliyor. Bu da 24-30 Nisan tarihlerine denk geliyor. Ayrıca Galaxy S8'in başlangıç fiyatının ise 849$ olacağı iddia ediliyor.



Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın tanıtım ve satışa çıkış tarihleri henüz doğrulanmadığı ancak bu iki cihazın özelliklerine dair iddialar gelmeye devam ediyor. Bugün gelen yeni bir görselde ise Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ön paneli gözler önüne seriliyor. Bu görsel, iddia göre hem 5.7 inç Galaxy S8 hem de 6.2 inç Samsung Galaxy S8 Plus'ın ön panelini gösteriyor. Görüldüğü gibi, her iki model de düz ekranlı Galaxy S8 modelinin olmayacağına dair spekülasyonu onaylayan çift kavisli kenarlı görüntüleri ortaya koyuyor. Buna ek olarak resimde de görüldüğü üzere ekran çerçeveleri de yok denecek kadar ince.

Bu görselde Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ön panelleri olduğu iddia edilen görüntünün gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bu nedenle bu bilgilere de temkinli yaklaşmakta fayda var.
Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Plus'ın Ön Panel Görseli Geldi
 


jeliboncocuk

Üye
çok fena birşeye benziyor :)
 


Üst Alt