Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Microsoft Edition Sürümleri Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Microsoft Edition Sürümleri Satışa Sunuldu
Samsung'un bu yıl piyasaya sunduğu amiral gemisi telefonlarından Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin Microsoft Edition adı altında özel bir sürümü daha satışa sunuldu.



Artık Galaxy S8 Microsoft Edition veya Galaxy S8 Plus Microsoft Edition ürünlerini Microsoft çevrimiçi mağazasından satın alabilirsiniz. Telefonlar şu anda yalnızca ABD'de satılmaktadır. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Galaxy Note 8 Lineage 2 Revolution Edition sürümünün ardından bugünde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin Microsoft Edition sürümlerinin satışa sunulduğunu görüyoruz.

https://www.maxicep.com/galaxy-s8-android-oreo-beta-icin-guncelleme-geldi
Galaxy S8 Android Oreo Beta için Güncelleme Geldi
Galaxy S8 Microsoft Edition ve Galaxy S8 Plus Microsoft Edition modellerinin diğer cihazlardan aslında pek bir farkı yok. Telefonlar normal türevlerle tamamen aynı donanım özelliklerine sahip, ancak bu özel sürüm cihazlarda bazı Microsoft uygulamaları cihazınızda yüklü olarak gelmektedir. Dilerseniz sizde Microsoft uygulamalarını ve Microsoft Başlatıcı uygulamasını Play Store uygulama mağazasından herhangi bir cihazınıza indirebilir ve aynı deneyimi yaşayabilirsiniz.



Öncelikle, bu cihazlarda oldukça kullanışlı olan Microsoft Başlatıcı uygulamasını varsayılan başlatıcı olarak kullanırsınız. Ardından, Word, Excel, OneNote ve benzeri Office ve diğer Microsoft verimlilik uygulamaları cihazınızda yüklü olarak gelir. Birde Microsoft tarafından geliştirilen Cortana sesli asistana da sahip olursunuz. Böylece kullanıcılar hem Bixby hem de Cortana'ya erişim olanağına sahip olacak.

Microsoft kilitli olmayan Galaxy S8 modelini 724.99 $ fiyatla ve yine kilitli olmayan Galaxy S8 Plusmodelini 824.99 $ fiyat etiketi ile satışa sunuyor. Dilerseniz cihazları Verizon veya AT & T'den önceden hazırlanmış bir SIM ve tarife ile de satın alabilirsiniz. Dileyen kullanıcılarda direkt olarak Microsoft mağazalarından bu özel sürüm cihazları satın alabilir.
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Microsoft Edition Sürümleri Satışa Sunuldu
 


Üst Alt