Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus İçin Yeni Oreo Beta Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus İçin Yeni Oreo Beta Güncellemesi Geldi
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için sözde Oreo beta güncellemeleri bitmesine rağmen yeni bir Oreo beta güncellemesi dağıtılmaya başladı.


Geçtiğimiz haftalarda, Samsung Galaxy S8 Oreo güncellemesinin bu ayın sonundan önce piyasaya sürüleceğini gösteren birkaç raporu görmüştük. Elbette uzun süredir Galaxy S8 Android 8.0 Oreo güncellemesini bekleyen kullanıcılar gün geçtikçe sabırsızlanıyorlar.

https://www.maxicep.com/samsung-galaxy-a8-ile-galaxy-s8-modellerini-guncelledi
Samsung, Galaxy A8 ile Galaxy S8 modellerini güncelledi
Geçen hafta Galaxy Beta Programının 15 Ocak'ta sona ereceğini söyleyen Samsung, bu kararından birkaç gün sonra kararından geri dönmüş gibi görünüyor. Firma daha sonra 17 Ocak'ta Beta Programının tamamen sonlanacağını söyleyen bir açıklama daha yapmıştı. Fakat şimdi ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Beta programı halen sona ermiş değil. Çünkü 19 Ocak tarihinde yeni bir S8 Oreo beta güncellemesi program kapsamında yer alan kullanıcılara gönderilmeye başladı.



Yukarıdaki görselden görebileceğiniz üzere ABD'deki Galaxy Beta programında yer alan Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus kullanıcıları yeni bir yazılım güncellemesi almaya başladılar. Android Oreo'nun en son kararlı sürümünü yüklemek yerine bu güncelleme cihazınıza 19 Ocak tarihli ZRAE yapı numarasına sahip bir beta yapısını yüklüyor. Bu noktada, Samsung biraz kafa karıştırıcı hareket ediyor. Hiç kimse, Galaxy S8 Oreo güncellemesinin istikrarlı sürümünün ne zaman piyasaya sürüleceğini bilmiyor ancak şirketin hala beta güncellemelerini yayınladığı düşünüldüğü zaman kararlı sürüm Oreo için biraz daha beklemek gerekecek.

Değişiklik listesine göre, bu güncelleme ABD'deki Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için dağıtılan 7. Oreo beta güncellemesidir. Önceki yazılım güncellemesinde bulunan çok sayıda hata düzeltmesi de bu güncelleme ile beraber geliyor. Kamera ve pil tarafında yaşanan sorunlar bu güncelleme ile tamamen düzeltilmiş durumda.
Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus İçin Yeni Oreo Beta Güncellemesi Geldi
 


Üst Alt