Samsung Galaxy S8 Oreo Beta Kullananlara Android Nougat Yükleyen Bir Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 Oreo Beta Kullananlara Android Nougat Yükleyen Bir Güncelleme Geldi
Oreo beta programını bitiren Samsung, beta kullanan S8 ve S8 Plus sahiplerine Android Nougat sürümünün en güncel halini yükleyen yeni bir yazılım güncellemesi göndermeye başladı.


Kararlı sürüm Android Oreo'yu cihazlarına indirip kurmalarını isteyen bir OTA bildirimi almak yerine, Samsung Galaxy S8 kullanıcılarının tamamen beklenmeyen bir güncelleme aldıkları ortaya çıktı. Görünüşe göre S8 ve S8 Plus için beta kullanıcılarına gelen yeni güncelleme eski Android Nougat işletim sistemine geri yüklemekle kalmıyor, aynı zamanda eski yazılım sürümü olan XXU1AQK7 sürümünü yani daha eski bir işletim sistemini cihaza kuruyor.

https://www.maxicep.com/samsung-gal...-yeni-android-80-oreo-beta-guncellemesi-geldi
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus İçin Yeni Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi Geldi
Bu durum ABD'de ilk kez piyasaya sürülmesinden sonra Android Oreo için Galaxy Beta Programına katılan az sayıdaki pazardan biri olan Hindistan'da ortaya çıktı. Güncelleme, yalnızca Akıllı Anahtar aracılığıyla cihazlara indirilebiliyor. Şimdiye kadar, Samsung'un "yeni bir yazılım güncellemesi" olarak eski yazılımı cihaza neden yüklemeye çalıştığı belli değil. Firmanın bu konu ile ilgili yakında bir açıklama yapması bekleniyor.

Aşağıdaki görselden görebileceğiniz üzere Android Nougat sürümüne geri döndüren bu güncelleme sonucunda cihazınızda bulunan bütün veriler silinecektir. Bu sebeple verilerinizin silinmesini istemiyorsanız Akıllı Anahtar uygulamasını kullanmayın ve güncellemeyi yapmayın.



Kararlı sürümün, diğer beta kullanıcısı olmayan kullanıcılara kıyasla daha erken yayınlanmaya başlaması beklendiğinden, çoğu kullanıcı gelen bu yeni güncellemeyi indirmek için sabırsızlanıyordur . Bu heyecan bazı kullanıcıların güncellemenin ayrıntılarını okumadan harekete geçmesine neden olabilir.

Ayrıca, güncelleme yaklaşık 3GB civarında bir boyuta sahip. Tekrar hatırlatalım bu güncelleme Oreo beta kullanan kişilere geliyor. Güncellemeyi yüklerseniz cihazınız eski bir Android Nougat sürümünedönecektir. Ayrıca bütün verileriniz silinecektir.
Samsung Galaxy S8 Oreo Beta Kullananlara Android Nougat Yükleyen Bir Güncelleme Geldi
 


Üst Alt