Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Android 8.0 Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Android 8.0 Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu
Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin ne zaman Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağı ortaya çıktı. Listeye göre önümüzdeki ay Android 8.0 güncellemesi S7 ve S7 Edge için dağıtılacak.


Samsung'un resmi internet sitesinde yer alan bir listeye göre, eski amiral gemisi cihazlarından Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak çok yakında Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak. Resmi listeye göre Android 8.0 güncellemesi 18 Mayıs'ta dağıtılmaya başlanacak.

Şirket bu güncellemeyi daha öncede doğrulamıştı fakat tarih konusunda gecikmeler yaşanmıştı. Bu sebeple listede yer alan tarihte güncellemenin kesin olarak gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Kısa bir süre önce Verizon’un resmi internet sitesindeki bir destek sayfası, Android Oreo’nun yakında kullanıma sunulacağını doğrulamıştı ancak kullanıcılar henüz böyle bir güncelleme almadı.

https://www.maxicep.com/samsung-galaxy-s7-ve-s7-edge-icin-android-80-oreo-cok-yakinda-geliyor
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Android 8.0 Oreo Çok Yakında Geliyor
Diğer taraftan Samsung Türkiye, S7 serisi için Android Oreo güncellemesinin 13 Nisan'da dağıtılmaya başlayacağını açıklamıştı. Fakat bugün itibariyle herhangi bir güncelleme gelmiş değil. Umuyoruz ki çok kısa süre içerisinde güncellemeler dağıtılmaya başlayacaktır.



Listede ayrıca 1 Haziran tarihinde Samsung Galaxy A3 (2017) , A5 (2017) ve A7 (2017) modelleri için Oreo güncellemesinin geleceği belirtiliyor. Bu güncelleme ile beraber yukarıda bahsedilen telefonların her biri için Android Oreo işletim sisteminin yanı sıra, birkaç yeni özellik ve çok sayıda iyileştirme bulunan Samsung Experience 9.0 UI arayüzü de gelecek. Yani en yeni Samsung arayüzünü Oreo güncellemesi ile cihazınızda kullanmaya başlayacaksınız.
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Android 8.0 Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu
 


Üst Alt