Samsung Galaxy S7, USB Type-C ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7, USB Type-C ile geliyor
Samsung’un yeni amiral gemisi detaylanmaya devam ediyor…



Güney Kore’nin en önemli teknoloji devlerinden olan Samsung, her sene yeni bir Galaxy S amiral gemisini sunarken, bu sene iki model ile karşımıza geldi. Bu yeni modellerden bir tanesi Galaxy S6 adı ile gelirken, diğer ise bu cihazın kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S6 edge oldu.



Gelecek sene de firma büyük ihtimalle Galaxy S7 modelinin yanı sıra Galaxy S7 edge olarak diğer versiyonunu da sunacak ve iddialar göre de bu sene olduğu gibi yine Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’yı tercih edecek.

Galaxy S7 hakkında bir çok farklı kaynaktan bilgiler gelmeye devam ederken, özellikle de yonga seti hakkında bazı bilgiler gün yüzüne çıkmıştı.

Son gelen iddialara göre yonga seti olarak, akıllı telefon 3 farklı versiyon olarak gelecek. Buna göre Çin ve ABD’de Qualcomm Snapdragon içeren versiyon, Güney Kore ve Avrupa’da Exynos M1 içeren versiyon ile sunulacak ve ayrıca Hindistan’da da akıllı telefon Exynos 7422 içerecek.

Diğer taraftan Quad HD çözünürlükte ekran içerecek olan akıllı telefonun ekranı ClearForce olarak Apple’ın 3D Touch teknolojisine benzer bir teknoloji ile sunulacak. Ayrıca metal kasa tasarımı içerecek olan akıllı telefon 4GB sistem belleği ile gelecek.

Henüz kesin bilgiler bulunmazken, yeni gelen bir habere göre de cihaz da USB Type-C bağlantısına yer verilecek. Bu yeni bağlantı, bazı yeni akıllı telefonlarda yer almaya başlanmıştı.

Samsung Galaxy S7, USB Type-C ile geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Mantıklı olarak en doğrusunu yapıyor, zaten google marshmallowla desteklemişti. :ehe .
 

Benzer Konular



Üst Alt