Samsung Galaxy S6 İçin Özel Bataryalı Kılıf Üretildi!

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 İçin Özel Bataryalı Kılıf Üretildi!







Şu an akıllı telefonların çok revaçta olması ile akıllı telefonlara aksesuar üreten firmalar da kendi aralarında yarış içerisindeler. Yeni bir akıllı telefon çıkar çıkmaz aksesuar firmaları da hemen yeni telefon için kılıf vb. ürünler piyasaya sunuyorlar. Akıllı telefon piyasasının lider üreticisi Samsung amiral gemisi S6’yı kullanıcı ile buluştmasından hemen sonra aksesuar firmaları S6 için özel tasarım kılıf üretip satışa sundular fakat o aksesuar üreticilerinin içerisinde kendiden çok emin bir firma vardı ki belkide Samsung’un gözüne girecek en özel bir firma oydu. Kılıf üreticisi Mota, Samsung S6 için yeni ve aynı zamanda kılıf olmasının yanında dahili taşınabilir sarj cihazı işlevi gören bir kılıf üretti.

Samsung Gakaxy S6’a özel olarak geliştirilen ve üretilen bataryalı kılıf, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Bünyesinde dahili3,500 mAh gücünde pil bulunduran kılıf, micro USB ile şarj oluyor ve S6’ya en umulmadık zamanda güç sağlıyor. Kılıfın arka yüzünde bir adetgüç butonu var ve butonun hemen yanında ise 4 adet LED gösterge ışıkları bulunuyor. 3,04 gram ağırlığında olan akıllı kılıf, Samsung S6’nın özellikle köşelerini çok iyi kavrıyor ve darbelere karşı da korunaklı hale getiriyor. MOTA’nın web sitesinde satışa sunulan yeni dahili bataryalı kılıf, beyaz renk seçeneği 30 Dolar, siyah renk seçeneği de 40 Dolar’dan satışa sunulmuş durumda. Eğer sizinde Samsung Galaxy S6 akıllı telefonunuz var ise MOTA’nın bu yeni kılıfı çok işinize yarayacak.

buradan satın alabilirsiniz :D
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb


kadikoy

kadikoy

Üye
hiç yoktan iyidir,tatilde işe yarar.
 
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
@Bahadir_fb
 
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
telefona gereksiz bir hantallık katıyor. bence para vermeye degmez, alınır ve evde süs olarak durur kanısındayım tavsiyede etmem kimseye :) alınacaksa powerbank almak daha mantıklı
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
Marco Laren

Marco Laren

Üye
guzelmis tesekkurler bilgilendirme icin
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366


Üst Alt