Samsung Galaxy S5 Ocak Ayında Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Ocak Ayında Gelebilir
Akıllı telefon pazarında 2013 senesinde de fırtına gibi esen Güney Koredevi Samsung, özellikle Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 modelleri ile dikkatleri üzerine çekti. Bu sene ayrıca ilk nesil akıllı saati Galaxy Gear‘ı da sunan firma, ayrıca dün dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı telefon modeli Galaxy Round‘u da resmi olarak duyurdu.



Şimdiden bütün gözler, firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S5 üzerine çevrilmiş durumda. Bir çok iddia Galaxy S5 hakkında gelirken, yeni bir iddia daha geldi. Güney Kore medyası üzerinden gelen habere göre Samsung,yeni amiral gemisi Galaxy S5‘i 2014 Ocak ayında düzenleyeceği yeni“Unpacked” etkinliği ile duyuracak.

Gelen bilgilere göre; sebep olarak da Galaxy S4 satışlarının firmanın beklentilerinin altında kalması gösteriliyor. Satışa çıkma tarihi olarak daŞubat ayı işaret ediliyor.

Samsung’un yeni akıllısında yeni nesil Exynos yonga setlerini kullanacağı belirtilirken, Apple‘ın A7 yonga seti gibi 64-bit mimarisinde geleceği kaydedilmekte. Samsung hatırlanacağı üzere Heterogeneous Multi-Processing özelliğine sahip, sekiz çekirdeği de aynı anda ya da çekirdekleri farklı kombinasyonlarda kullanılabilen Exynos 5 Octa yonga setini duyurmuştu.

Ayrıca Galaxy S5‘in firmanın yeni duyurduğu ISOCELL sensör içeren veOiS desteği sunan 16MP kamera içereceği de iddialar arasında yer alıyor.

Bakalım Samsung gerçekten de iddialar doğrultusunda hareket edecek mi…

Samsung Galaxy S5 Ocak ayında gelebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt