Samsung Galaxy S4’ün kamerası…

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4’ün kamerası…
Evet arkadaşlar Galaxy S4'ün özellikleri git gide belli olmaya başlıyor daha önce Çin forumunda paylaşılan o olduğu tahmin edilen resimleri paylaşmıştım bugün batarya özelliklerini ve son olarakta kamera ile ilgili ortaya çıkan iddaalar hakkında bilgi verecem söylenenlere göre Galaxy S4 üzerinde 3D çekim destekli kamera bulunacak :)




İddianın ortaya çıkışı ise Samsung’un gerçekleştirdiği patent başvurusuna dayanıyor. 3D video kaydı ve fotoğraf çekimi için bir takım patentler alan ve dahası 3D Camera için logo tescili başvurusunda bulunan Samsung, yeni bir Panorama Camera Sistemi için de patent aldı.

Tüm bunların 5 Mart itibariyle gerçekleştirilmiş olması, Galaxy S4 lansmanına yetiştirilmek isteniyor şeklinde yorumlanınca ortaya böylesi bir iddia çıktı ancak bizim de söylediğimiz gibi tüm bunlar sadece birer iddia. Bahsi geçen teknolojilerin ilk uğrak yeri yeni bir Galaxy Camera veya yeni bir tablet hatta tamamen çoklu ortam odaklı üst düzey bir akıllı telefon da olabilir.

Gerçekleri görmek için birkaç gün daha bekleyeceğiz o güne kadar bu tarz haberler çok olacak her yeni cihazın çıkışında olduğu gibi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt