Samsung galaxy s2 4.0.4 ve jelly bean güncellemesi ve flash problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atillaahmetalp

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s2 4.0.4 ve jelly bean güncellemesi ve flash problemi
Tüm Samsung ve Androidli kullanıcılara selamlar,
Ben bir konu hakkında tecrübe sahibi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica edeceğim.
Benim Samsung almamdaki sebep öncelikle Android işletim sistemine sahip olması ve Türkiyeye bir çok ürünü ile girerek servis ağınıda iyileştirme çabasında olmasıydı.
Fakat öncelikle Samsung bu pazarda bu kadar tüketicisi varken güncellemeleri sırası ile ve bir düzenle gerçekleştirmediği için beni büyük hayal kırıklığına uğrattı ( Helede 4.0.3 ile oluşan problemler tüm Dünyada yankılanırken )
Sonrasında alma sebebim ise Flash desteği sunan bir işletim sistemi olması sebebiyle Androiddi,Fakat Android ile Flash Player arasında artık iş birliğinin bitmesi ( Ki sarj sorununun Flash varken çözüm bulunması gerektiğini düşünmekteydim ) ile buda benim için bir hayal kırıklığı oldu.
Çünkü bir akıllı telefon sadece Facebook -Twiter demek ise bunları düşük modelli ucuz telefonlarda ve hatta Çin malı diye adlandırılan ürünlerdede kullanmak mümkün.Özellikle ülkemizde büyük markaların kendi programlarını sadece Iphone için geliştirdiklerini düşünecek olursak bu biz Android kullanıcıları için büyük bir yıkım olmakta.
Son olarak konu başlığında yazdığım ve tecrübe eden arkadaşlardan paylaşmalarını istediklerim şunlar.
***Malum şu an markettede Flash Player uygulaması yok fakat farklı yerlerden elde edilen uygulamanın 4.0.4 ile ve Jelly Bean ile çalışması söz konusumudur.Söz konusu ise nasıl kullanılabileceğinin Rootlu ve Rootsuz kullanıcılar için paylaşımını rica etmekteyim.
İlerleyen süreçte Android programları için büyük markaların desteklerinin yeterli seviyeye ulaşmaması durumunda malesef bizler gibi kullanıcılar Iphone gibi hiçte hoşnut olmadığım bir ürünü almaya zorlanmış gibi olmaktayız.
 

akinet

Üye
android 4.0.4 flash player sorunu %100 çözüm detaylı resimli anlatım resim.donanimhaber.com/m_68319888/tm.htm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt