Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich Yarın Güney Kore’de Dağıtılmaya Başlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich Yarın Güney Kore’de Dağıtılmaya Başlıyor!

Güney Kore’nin SK Telecom operatörü, Galaxy s2
akıllı telefonu içi Ice Cream Sandwich güncellemesini 13 Mart’ta 10:00 yerel saatinde yayınlayacağını resmi Twitter hesabından açıkladı. Bir süre sonra güncelleme tarihini içeren mesaj kaldırılmış olsa da tarihin doğru olduğu, yanlışlıkla açıklanmadığı belirtiliyor.The Verge‘ün SK Telecom’un sitesinde bulduğu dökümanlar da bunu destekliyor.
Daha önceki açıklamaları net bir dille yalanlayan Samsung, güncelleme bildirilerinin sadece kendisi tarafından yayınlanmasını istiyor. Samsung israil‘in 15 Mart tarihli bildirisi halen yalanlanmadı. Bazı söylentilerde ise; dağıtım 17 Mart’ta yapılacağı iddia ediliyor. Bilinen kesin birşey varsa o da bu güncellemenin Mart ayı içerisinde geleceğidir.
Bugün, Samsung’un resmi küresel blogu Samsung Tomorrow da üreticinin amiral gemisi için gelecek olan ICS versiyonu hakkında yeni bilgiler yayınladı. Galaxy S2 için Ice Cream Sandwich güncellemesinin sorunsuz yüklenebilmesi için Kies programının son versiyonunu yüklememiz konusunda uyaran Samsung Tomorrow, yakında bizleri yine Twitter sosyal ağı aracılığıyla bilgilendirecek.

Bir diğer sevindirici haber de Samsung’un resmi veya yayınlanmamış Firmware’lerini internette paylaşan Sammobile’dan geldi. I9100XXLPH sürümünden sonra bazı ufak değişikler içeren I9100XXLPJ yazılımı bu akşam yayınlandı
zip dosyasını zipten çıkardıktan sonra odinle yükleyebilirsiniz




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt