Samsung Galaxy S Duos(S7562)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trts3

trts3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Duos(S7562)
Bimeksten yılbaşından sonra Galaxy S Duos almayı düşünüyorum kullananlar varsa nasıl bir telefondur.Birde bu telefon The Sims Freeplay vb. oyunlar için uyumlumu birde rami bazı yerlerde 512mb bazı yerlerde 768mb yazıyor bunun doğrusu nedir?
 


scatman808

Üye
768mb ram war kardeşim güzel telefon ama her telefonda oldugu gibi telefonu harici karta taşıma problemi war alalı 1 hafta filan oldu memnunum root ettim oyunlara çözüm arıyorum
 

ridvan35

Üye
1 ay kadar oldu kullanıyorum. Çift hat için almıştım. Bi şikayetim yok şimdilik. Oyunla pek işim olmadığı için hafıza henüz dolmadı ama sd karta taşıma sorunu yakı zamanda belirecek muhtemelen.
 
onuc0bir

onuc0bir

Üye
arkadaslar 2 haftadir kullaniyorum bende.android sistemde yeniyim daha once symbian kullaniyordum. acikcasi arama sitilleri benim hosuma gitmedi.eksik geldi.mesela arama gecmisinden bir numarayi arayacagim zaman direk birinci hattan arama yapmasi,ikinci hatti hic sormamasi cok buyuk bir eksiklik ve kullanimi cok kisitliyor.hafiza suan bendede sikinti olmadi.birde yuklu olarak gelen oyunlarin silinememeside ayri bir problem,zaten hepsi demo.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt