Samsung, Galaxy Note 3 Için Bölgesel Sim Kilit Açıklamasında Bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy Note 3 Için Bölgesel Sim Kilit Açıklamasında Bulundu
Samsung, bu ayın başlarında IFA 2013 etkinliği öncesi yeni üst düzey akıllı telefonu Galaxy Note 3 modelini resmi olarak tanıttı. 5.7” Super AMOLEDekrana sahip Galaxy Note 3′ün bölgesel SIM kilidi uygulaması ile ilgili olarak Samsung cephesinden açıklama geldi.



Samsung, Galaxy Note 3 modellerinin bölgelere göre SIM kartlı olacağını belirtti. İki farklı yonga seti seçeneği, 13 MP kamerası ve 3200mAh batarya özelliklerine sahip Samsung’un yeni akıllısı Galaxy Note III‘ün kullanım kılavuzunda da konu ile ilgili uyarı yapılmış. Yapılan açıklamaya göre ABD gibi başka bir bölgeden aldığımız Galaxy Note 3 telefon, ülkemizde bulunan operatörlerin SIM kartları ile çalışmayacak.

Galaxy Note 3‘ün farklı bölgelerde kullanılmayacağını resmi olarak açıklayan Samsung, bunun için bazı istisnai durumlarında olabileceğini belirtiyor. ABD’de aldığınız cihazı ABD’nin operatör SIM kartı ile aktiveettiğiniz takdire, Avrupa’ya geldiğinizde bulunduğunuz bölgenin operatör SIM kartı ile kullanabilirsiniz. Yapılan bu açıklamadan anlaşılacağı gibi yurt dışından ithalat yolu ile Galaxy Note 3 getirilemeyecek.

Samsung, Galaxy Note 3 için bölgesel SIM kilit açıklamasında bulundu
 
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Kötü olmuş
 


Üst Alt