Püf Noktası Samsung Galaxy Durduruldu Hatası [Çözüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Durduruldu Hatası [Çözüm]
Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizler için samsung galaxy durduruldu veya android system ui durduruldu tarzında çıkan hatalar için çeşitli çözüm yöntemleri paylaşacağım.

Neden Android System UI Durduruldu Hatası Alıyorum ?

Bu hatanın bir çok farklı sistemsel durumu mevcuttur. Cihazınızda arka planda çok fazla uygulama açık ise cihaz kendini kitleyebilir ve kasmaya başlar en sonunda da systemui ( sistem arayüzü ) durduruldu hatası verebilir.
Yada kullandığınız bir uygulama kaynaklı olarak cihazınızın arayüzünü yeniden başlatabilir veya cihazınızı kitleyerek bu hatanın meydana gelmesine sebep olabilir.

Samsung Galaxy Durduruldu Hatası Nedir?

Bu hatanın başlıca sebeplerinden birisi samsung firmasının android telefonlarında kullandığı TouchWizz isimli arayüzün diğer firmalara göre daha ağır ve hantal bir arayüz olmasıdır.
Çok fazla uygulama açtığınız zaman cihaz yavaşlayabiliyor ve en son noktada arayüzü durdurarak size böyle bir hata ekranı veriyor.

Çözüm Nedir?

Yöntem 1

En son olarak güncellediğiniz veya google play üzerinden yeni yüklediğiniz oyun & uygulama bu hataya sebep olabiliyor çözüm olarak ayarlar/ uygulamalar menüsünden bu oyun veya uygulamayı bulmanız ve onu seçerek veri temizle & ön bellek temizle yaparak cihazınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.
Eğer çözüm olmazsa uygulamayı tamamen kaldırmayı deneyin.

Yöntem 2

Sistem saatinin gerçek saat ile farklı olması sonucunda bu hata olabiliyor çözüm olarak ayarlar/ tarih ve saat kısmından saat ayarınızı otomatik olarak işaretlemeniz gerekmektedir.

Yöntem 3

Geliştici seçenekleri menüsünde bulunan bazı özel ayarları bilmeden kurcalarsanız bu tarz arayüz hatalarının meydana gelmesine sebep olabilirsiniz. Eğer öyle bir şey yaptıysanız ayarları eski haline getirin.
 
  • Beğen
Tepkiler: ANIL ve ByEmre221
dargman69

dargman69

Üye
çok sağolun
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt