Samsung Galaxy C7 Pro akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy C7 Pro akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı
Bir kaç gün önce Samsung CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı içerisinde yeni bazı akıllı telefon modellerini duyurdu. Galaxy A (2017) ailesi içerisinde olan bu yeni cihazlar suya dayanıklı yapıları ile dikkat çeken orta seviye modeller olurken, firma bu ay içerisinde iki yeni akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkarmayı amaçlıyor.



Gelen bilgilere büyük ihtimalle 21 Ocak tarihinde Güney Kore devi firma bir etkinlik düzenleyecek ve hakkında özellikle de son dönemde bir çok bilgi gelen Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 Pro akıllı telefonlar resmi olarak duyurulacak.

Samsung'un Galaxy C5 Pro modelinin GFXBench üzerinden teknik özellikleri gelmiş ve ayrıca cihazın bir de görseli ortaya çıkmıştı. Bu cihazın yanı sıra Galaxy C7 Pro akıllı telefonun da görselleri görünürken, bu görseller de açıkça cihazın tasarımı görülebiliyor.



Akıllı telefonun ön tarafında fiziksel Home butonu yer alıyor ve arkaya baktığımızda da ayrıca Galaxy C9 Pro'da bulunan anten tasarımı göz çarpıyor. Klasik Samsung tasarımı arka kamera ve LED görülebiliyor.



Samsung SM-C7010 model numarasına sahip olan akıllı telefonun teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte ekran içerecek. Ayrıca cihaz Qualcomm'un Snapdragon 626 yonga setinden güç alıyor. 4GB sistem belleği içerecek ve 3.300mAh batarya ile gelecek olan akıllı telefonun hem önünde hem de arkasında 16MP kamera bulunacak. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.
 


Üst Alt