Samsung Galaxy C5 akıllı telefon Geekbench'te göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy C5 akıllı telefon Geekbench'te göründü
Yeni modellerle bu sene de yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefleyen Samsung, 2016 son çeyrekte Galaxy Note7 fiyaskosuna karşılık, 90 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirmesini bildi. Bu seneye de oldukça hızlı bir başlangıç yapan firma, Galaxy A (2017) serisini, iki tane düşük seviye Galaxy J modelini ve ayrıca Galaxy C7 Pro adındaki bir akıllı telefon modelini duyurmuştu.



Yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren Samsung, geçtiğimiz sene de Galaxy C9 Pro modelini pazara sunarken, şimdi de bu ailenin en düşük modeli olarak Galaxy C5 Pro gelmeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy C5 Pro, bir süre önce GFXBench adındaki benchmark uygulaması veri tabanında görünmüştü ve şimdi de Geekbench adındaki başka bir benchmark uygulaması üzerinden ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefon Geekbench'te 2.21Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ile listelenmiş. Ayrıca akıllı telefonda 4GB sistem belleğine yer verilirken, Samsung Galaxy C5 Pro'nun işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Akıllı telefonun diğer teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2" ya da 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak olan akıllı telefon 64GB dahili veri kapasitesi içerecek ve ayrıca Samsung Galaxy C5 Pro'nun arkasında ve önünde 16MP çözünürlüğünde kamera bulunacak.
 


Üst Alt