Samsung Galaxy Apollo alacağım ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Apollo alacağım ???
Merhaba arkadaşlar galaxy apollo veya galaxy y almak istiyorum.galaxy apollo çok yavaş diyorlar galaxy y'ninde flash desteği yokmuş.siz ne diyorsunuz ona göre alacağım...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kesinlikle bu fiyata Android telefon önermiyorum.Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..

mert32

Üye
    Konu Sahibi
rom yapıp overclock yaparsak autokillerde yüklersek işlemci hızı 1200 mhz çıkıyor.böyle yapınca performans nasıl olur?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
rom yapıp overclock yaparsak autokillerde yüklersek işlemci hızı 1200 mhz çıkıyor.böyle yapınca performans nasıl olur?
Hayır düşünceniz yanlış.OC demek çekirdeği zorlamak demek.Chipset ve işlemciler zaten yetersiz istediğiniz kadar OC yapın.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ikisinden birini seçeceğim param buna yetiyor.ve internette kernel romları ve bunların çalışma videoları var.gayet hızlı görünüyor.örnek fugumod var mesela.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tabii ki kendi tercihiniz ben sadece düşüncelerimi belirttim.Sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorsanız ve içinize sindiyse zaten bir şey söylemeye gerek yok :) Şimdiden hayırlı olsun.İkisi arasından Galaxy Y derim..2. el bakmak isterseniz Gio'ya bakabilirsiniz.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
overclockla hızı arttırıyorlar ama bilemiyorum aynı apolloda.gionun artıları neler fiyatı uygunsa onuda alabilirim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
overclockla hızı arttırıyorlar ama bilemiyorum aynı apolloda.gionun artıları neler fiyatı uygunsa onuda alabilirim.
OC ile evet hız artırımı yapılıyor ama Root yapmanız gerekiyor.Bu da telefonu garanti dışı bırakır..Benim önerim aslında Nokia 603 almanız çünkü dediğim gibi bu fiyatlardaki Android'den bir şey anlamazsınız aksine sıkıntıdır..603 almayı kabul etmediğiniz için Gio dedim..Gio da bunlardan üstün zaten en azından Qualcomm turbo'su olarak üstün..Ayrıca OC işini kesinlikle tavsiye etmem..Üst seviye telefonlarda bile çekirdeği zorlamamak adına OC yapılmaz ama alt seviye telefonlarda çekirdek üst seviye gibi dayanıklı değildir bunu da belirtmek isterim..

mert32

Üye
    Konu Sahibi
gioya bakacağım.umarım fazla fark yoktur.bizim burda daha farklı fiyatlar.ama root olayını direkt yapmayı düşünüyorum.ama kiesle bi froyoya güncellerim apollo alırsam.gerçi kutusuz alacam telide inşallah usb kablosuda veriyorlardır.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
gioya bakacağım.umarım fazla fark yoktur.bizim burda daha farklı fiyatlar.ama root olayını direkt yapmayı düşünüyorum.ama kiesle bi froyoya güncellerim apollo alırsam.gerçi kutusuz alacam telide inşallah usb kablosuda veriyorlardır.
USB kablosunun orijinal olmasına dikkat et.Yoksa telefonu Brick'e kadar götürebilirsin bu önemli.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
usb vermiyorlarmış.brick olursa unbrick yaparım artık 350tlye galaxy mini alacağım.0 ama büyük ihtimal kaçak.

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
Kardes tek bisey söylüyorum gio,apollo bosver Young.Eger paran varsa wonder ama young islemci olarak gio ve apollodan iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...