Samsung Galaxy A9, Geekbench’te Snapdragon 620 ile Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A9, Geekbench’te Snapdragon 620 ile Göründü
Samsung bu a serisini çok sevdi galiba :ehe


Samsung, alt ve orta seviyede yeni modellerle Galaxy A serisini genişletiyor. Samsung Galaxy A9 hayata geçmek üzere.


Akıllı telefon pazarında üst seviye amiral gemi Galaxy S ve Note serisi ile son dönemde hedeflediği satış rakamlarına ulaşamıyor. Bu nedenle karlılığını artırmak için de alt ve orta seviyede Galaxy A serisini hazırlayan Samsung, Galaxy A9 ile güçlendirmeye devam ediyor.

Galaxy A9 akıllı telefon Bluetooth sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı


Samsung’un Galaxy A serisinin yeni üyesi Galaxy A9, 20 Kasım tarihli Geekbench sitesi veri tabanında ortaya çıktı. Eylül ayından bu yana bir çok defa haberlere farklı teknik özellikleri ile konu olan Galaxy A9’un artık gerçek teknik özellikleri netleşmeye başladı diyebiliriz.

Samsung Galaxy A9, Qualcomm’un orta segment akıllı telefonlar için geliştirdiği Snapdragon 620 yonga setinden güç alacak. Snapdragon 620 MSM8976 yonga seti iki adet dört çekirdekli işlemciye sahip. Dört adet Cortex A-72 ve dört Cortex A-53 işlemci çekirdeği big.LITTLE teknolojisi ile sıralanıyor. Galaxy A9`un Snapdragon 620 yonga seti Eylül ayında 1.325 puana karşılık şimdi 1446 puan alarak daha iyi tek çekirdek performansı ortaya koyuyor.

Samsung, bu arada Galaxy A3(2016) ve Galaxy A5(2016) cihazları ın da hazırlıklarını sürdürüyor. Samsung Galaxy A7 ve Galaxy A9’un da katılımı ile ile Güney Kore merkezli teknoloji devi, 2016 yılına tamamen yenilenmiş yeni Galaxy A serisi ile girmeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy A9, Geekbench’te Snapdragon 620 ile Göründü - MaxiCep
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Tasarımlar güzel
 


Üst Alt