Samsung, Galaxy A8 ile Galaxy S8 modellerini güncelledi!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy A8 ile Galaxy S8 modellerini güncelledi!
Samsung gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Galaxy A8, A8 Plus, S8 ve S8 Plus modelleri için hazırladığı yazılım güncellemesini duyurdu.

Akıllı telefon sektöründe yüksek sevkiyat rakamlarına erişmeyi başaran Güney Kore kökenli Samsung firması, bir yandan yeni müşteriler kazanmaya çalışırken diğer yandan ise mevcut müşterileri elinde tutma çabası veriyor. Bu bağlamda birçok modeli için güncelleme çalışamlarını devam ettiren şirket, şimdilerde ise popüler satış rakamlarına erişen modellerinin yazılımlarını yeniliyor.

Yayınlanan yazılım güncellemesi G9500ZCU2AQL2, G9550ZCU2AQL2 ve A730FXXU1ARA6 olarak üç farklı model numarası ile kullanıcıların hizmetine sunulurken, Galaxy A8, Galaxy A8 Plus, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus model sahiplerini ilgilendiriyor. Yayınlanan güncelleme ilk etapta Hindistan'daki kullanıcılar için kullanıma sunulan güncelleme, yaklaşık olarak 220 MB genişliğindeyken dünya genelinde birkaç gün içerisinde indirilebilir duruma geleceği düşünülüyor.
Cihazda görülen birçok hatanın ve güvenlik açığının üstesinden geldiği belirtilen bu güncellemeyi yüklemek isteyenlerin Ayarlar > Yazılım Güncellemesi üzerinden yazılımı kontrol edebileceğini sizlere hatırlatalım. Henüz Türkiye'deki bu cihaz kullanıcıları da güncellemeye an itibariyle ulaşamadığını belirtirken, güncellemenin ülkemizde de yeni hafta ile birlikte cihazlarda yer alacağı düşünülüyor.
Güncelleme de iyileştirme ve hata gidermeleri dışında yeni bir özelliğin sunulmadığını ve güvenliğiniz açısından yüklemenizin önemli olduğunu belirtelim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136
Buraxlive

Buraxlive

Üye
oreo gelecekken bu ne güncellemesi böyle
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt