Samsung Galaxy A3 ve A5, FCC’de yerini aldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A3 ve A5, FCC’de yerini aldı
Samsung’un yeni nesil Galaxy A modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor..



Samsung’un yakında sunacağı yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesi de Galaxy A ailesinin yeni üyeleri olacak. Bu cihazlar arasında Galaxy A3 ve Galaxy A5 de yer alıyor ve bu akıllı telefonlar şimdi de FCC’de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.



FCC (Federal Communications Commission), ABD’de sunulmadan önce akıllı telefonların uğradığı sertifika süreci olup, bu modellerden yeni nesil Galaxy A5’in 2.900mAh batarya ile geleceği kaydediliyor. Bu batarya, önceki Galaxy A5’e göre 600mAh daha yüksek olarak geliyor.

Galaxy A serisi bilindiği üzere Samsung’un oldukça önemli modellerinden olurken, bu seride yer alan cihazlar metal çerçeve tasarım ve premium tasarım ile Türkiye de dahil olmak üzere bir çok ülkede büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde bu iki akıllı telefona ait olduğu iddia edilen bazı görseller de ortaya çıkmıştı. Bu resimlerden görüldüğü kadarı ile metal çerçeve tasarımı koruyan firma, cihazın arkasında ise cam Gorilla Glass destekli cam tasarıma yer verdiği belirtiliyor.



Yeni nesil Galaxy A modellerinden Galaxy A3’ün 4.5″ ekran ile, Galaxy A5’in 5″ ekran ile geleceği ifade ediliyor. Henüz diğer donanım özellikleri hakkında kesin bilgiler bulunmamakla birlikte ilerleyen günlerde yeni sızıntılar üzerinden gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy A3 ve A5, FCC’de yerini aldı - MaxiCep
 


Üst Alt