samsung galaksi ace özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

fetih_1453

fetih_1453

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaksi ace özellikleri
Tasarımı ve fiyatıyla ön plana çıkan Samsung Galaxy Ace yüksek satış rakamlarına ulaştı.Piyasaya çıkalı epey bir süre geçmesine rağmen popülerliğini koruyor.Cihazın farklı kampanya seçeneklerini hem operatörlerde hemde elektronik marketlerde ara sıra görebilirsiniz.Özelliklerine ve kullanım deneyimine değineceğimiz Galaxy Ace modelinin iki versiyonu bulunuyor.5830 ve 5830i olarak farklı işlemciler kullanıyorlar.5830 800 MHz, 5830i 832 MHz frekansta çalışıyor.Satışta olan versiyon 5830i,832 MHz olan model satılıyor.Üretilen ilk modeller Android 2.2 ile gelmekteydi fakat yeni modeller Android 2.3.6 sürümü ile gelmekte.


[h=3]Özellikler[/h]
  • 113 gr ağırlık
  • Android 2.3.6 Gingerbread
  • 3G şebeke desteği(internet) 7.2 mbps
  • Kapasitif dokunmatik ekran
  • 320×480 piksel ekran çözünürlüğü
  • 3,5 inç ekran boyutu (165 piksel\inç)
  • 5 MP kamera – Led Flash
  • Micro SD hafıza desteği en fazla 32 GB
  • Wifi,Bluetooth,GPS
  • Samsung AllShare (DLNA)
  • FM Radyo
[h=3]İşlemci[/h]832 MHz olan işlemci,günlük kullanım olarak değerlendirdiğimiz e-posta kontrolü,internet kullanımı ve facebook,twitter gibi uygulamalarda yeterli geliyor.Angry Birds,Cut The Rope gibi popüler oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz Bu arada cihazda Qualcomm’un çipseti kullanılmış.
[h=3]Ekran[/h]Ekran için performans konusunda iddialı olmadığını söyleyebiliriz.Renklerin biraz sönük kaldığını belirtelim. Dokunmatik hassasiyeti ise sizi yormadan kullanıma olanak sağlıyor.
[h=3]Kamera[/h]Galaxy Ace’in 5 MP kamerası ile 2560×1920 piksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyoruz.Oto fokus özellikli kameranın performansı yeterli düzeyde.Makro modu ile de yakın çekimler yapabilirsiniz.Ayrıca kameranın gülücük yakalama,panoramik ve sürekli çekim modları ile fotoğraf çekmek mümkün.
Galaxy Ace kamera performansı
[h=3]Bağlantı[/h]İnternet olmadan günümüzdeki hiçbir akıllı telefonun bir anlamı yok.Ace 3G şebekesinde max 7.2 mbps internet hızı ile yeterli performans sunuyor.Yaptığım bağlantı testlerinde ortalama 2 mbps internet hızı yakaladım.Bu sınıftaki bir cihaz için yeterli bir sonuç diyebiliriz.Aynı zamanda wi-fi,bluetooth ve GPS bağlantıları da cihazda mevcut.

Ace üzerinde Think Free Office uygulaması yüklü geliyor.Belgelerimizi düzenleyebilir yeni belgeler oluşturabiliriz.Mail kullanımı ise sorunsuz.Exchange sunucu desteği ve pop\imap protokollerini kullanan mail hesaplarımızı kullanabiliriz.Güvenlik konusunda ise cihazda servisi mevcut.Bu sayede cihaza uzaktan kumanda edebiliyoruz.
Cihazda Samsung Apps ve Google Play üzerinden uygulamalar indirip kullanabiliyoruz.Daha önce paylaştığımız cihazınızda olması gereken yazımızı inceleyebilirsiniz.Eğer Galaxy Ace telefonunuzda arama engelleme ve sms engelleme yapmak istiyorsanız incelemenizi tavsiye ederim.Ayrıca Samsungun popüler uygulaması ile cihazınızda filmler izleyebilirsiniz
Ace,günlük kullanım için yeterli gelebilecek bir akıllı telefon.Yüksek performans beklemek yanlış olur.Geçen sene piyasaya çıktığını düşünürsek Ace ayarında birçok model piyasada bulmak mümkün.Ancak tasarımı ve 3,5 inç ekran boyutu cihaza kullanışlılık kazandırıyor. Eğer uygun fiyatlı bir Android tecrübesi yaşamak istiyorsanız Galaxy Ace tercihiniz olabilir.



 


PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Samsung Galaxy Ace alacaklar için güzel bir konu benimde almaya niyetim vardı bir ara da onu alacağına S al dediler vaz geçtim.
 

sercan42_

Üye
güzel paylaşım
 


Üst Alt