Samsung, Esnek Ekranı Ile Yeni “galaxy Round” Akıllı Telefonu Bu Hafta Duyurabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Esnek Ekranı Ile Yeni “galaxy Round” Akıllı Telefonu Bu Hafta Duyurabilir
Geçtiğimiz günlerde Güney Kore devi Samsung‘un yeni bir akıllı telefon sunma hazırlıklarında olduğu yönünde iddialar geldiği haberini sunmuştuk. İddialara göre bu yeni akıllısının en büyük özelliği de içereceği esnek ekran olacak. Özellikle son dönemde Samsung ve LG‘nin esnek ekrana sahip bazı prototip modellerini görmüştük. Bu iki firmanın esnek ekranları kısa sürede akıllı telefon üzerinde sunacağı uzmanlar tarafından dile getirilmişti.



Samsung son günlerde Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear adında ki akıllı telefon ve saati ile ilgi çekse de, bu yeni akıllının da ses getireceğini söyleyebiliriz. Güney Kore’de basın tarafından ortaya atılan iddiaya göreSamsung, bu akıllısını Galaxy Round adı ile sunacak ve duyuru tarihi de bu hafta içerisinde olacak.

Yine iddia edilen teknik özellikler ise 4.7″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel dokunmatik ekran, dört çekirdekli işlemci içeren yonga seti ( Henüz model hakkında bilgi olmasa da, Qualcomm‘un Snapdragon 800 yonga seti kullanılabileceği belirtiliyor), 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi ile geleceği belirtiliyor.



Kamera olarak ise, arka yüzünde 8MP çözünürlükte kamera konumlandırılacağı kaydedilirken, işletim sistemi olarak Google Android 4.3 Jelly Bean üzerinde çalışacağı iddia edilmekte.

Ayrıca LG‘nin de altta kalmayarak, kısa süre içerisinde kendi esnek ekranına sahip akıllı telefon modelini sunacağını söyleyebiliriz.

Samsung, esnek ekranı ile yeni “Galaxy Round” akıllı telefonu bu hafta duyurabilir
 


KayraBey

KayraBey

Üye
:eller:
 
fk555897

fk555897

Üye
Böyle bir telefon çok güzel olur.
 
AHKE

AHKE

Üye
guney kore durdurulmuyo =)
 


Üst Alt