medette Üye meraba duvar kağıtlarını ben bulamadım siz buldunuzmu acaba,yinede bi bakiyim. teşekkurler.
Amedly Fatih Kapalı Hesap yaw kardesım sen turkceden anlamıyormusun sana dıyorum kı samsunglarda tema olmaz
POLİNOM Üye Destek yok ama yapcaksınız beyler.e250 oyun yüklemeyi biliosan aynı şekil ekran boyutuna gore tema yukluceksin okadar basit
Destek yok ama yapcaksınız beyler.e250 oyun yüklemeyi biliosan aynı şekil ekran boyutuna gore tema yukluceksin okadar basit
metropol55 Üye Kardeş samsung e250 kullanıyorum ama bi türlü msn yüklemeyi beceremedim nasıl oluyo bu olay detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim --------------- Ekleme --------------- Kardeş samsung e250 kullanıyorum ama bi türlü msn yüklemeyi beceremedim nasıl oluyo bu olay detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
Kardeş samsung e250 kullanıyorum ama bi türlü msn yüklemeyi beceremedim nasıl oluyo bu olay detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim --------------- Ekleme --------------- Kardeş samsung e250 kullanıyorum ama bi türlü msn yüklemeyi beceremedim nasıl oluyo bu olay detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
lazosman Üye arkadaşlar ben 17 yaşındayım benim bir türlü telefonum olmadı babam öldü para kazanmak gerekiyor onun için okulu bırakıp çalışıyorum şuan.bir telefonumun olmasını çok istiyorum ama olmuyor yaaaaa((
arkadaşlar ben 17 yaşındayım benim bir türlü telefonum olmadı babam öldü para kazanmak gerekiyor onun için okulu bırakıp çalışıyorum şuan.bir telefonumun olmasını çok istiyorum ama olmuyor yaaaaa((
ayk17 Üye arkadaslar ya hanı temalar varya 3 tane mavı yesıl bıde samsung teması diyo onu nasıl baska yuklıycez
arkadaslar ya hanı temalar varya 3 tane mavı yesıl bıde samsung teması diyo onu nasıl baska yuklıycez