SAMSUNG 8530 WAVE 2 KULLANICILARI İCERİ (YARDIm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klambery

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG 8530 WAVE 2 KULLANICILARI İCERİ (YARDIm)
arkadaslar ben 8530 kullanıcısıyım bataryanın dayanmama olayından acayip rahatsız oldum ve galiba benim bataryamda sorun war diyerekten konuyu actım 8530 kullanıcılarından ricaam bu telefonun sarjı size kac gun dayanıyor ? simdiden tesekkurler

silver021

silver021

Üye
Ben bir s8500 kullanicisiyim lakin ebatları dısında ayni birebir cihazlari kullanioruz. kardeş ben şu durumu sana şôyle açiklim ben telefonun şarjini 3.5 saattede bitirdigimi hatirlarim 5 gün olupta bitmediginide cok iyi bilirim. telefon aşiri güçlü ve 1500 lük bataryalar malesef cihaza günlerce yeticek kapasitede deil. kullanim sikligina göre normal bir kullanimda (internete girmeden) bana en fazla iki gün gidiyor. senin kullanim seklin nedir ? telefonun fonksiyonlarindan ne derece yararlanirsin. bunlari söyleki bizde bataryanda bir sorun olusmus diyebilelim.

esbalat

esbalat

Üye
Ayarlar baglantılar konum ayarları ile ilgili herşeyide kapatırsan 3g yide şarj süren uzar..
arkadaş telefonumuzu "CP Uart" modunda enable yaparsak yüksek kalitede görüntü ve hızlı internet için uygun olduğunu söylüyor.
Ama siz düşük kalite ve internet yavaş olsun istiyorsanız "Ap Uart" buna daha uygundur ve pil ömrünü uzatır.
Telefonu " CP UART " moduna almak için "* # 8740 #" tuşlamanız yeterli. Ekranda "CP Uart Enable" yazısı çıkar. Aynı işlemi bir kez daha yaparsanız bu sefer " AP UART Enable " yazısı çıkar ve bu modu etkinleştirmiş olursunuz.

akdenizx

akdenizx

Üye
Mod olarak "Ap Uart" moduna alınız. Ben'de 8530 kullanıcısıyım. fabrika çıkış ayarları o modda geldi. Onun haricinde çok fazla kurcaladığım zaman bende de maksimum 2 gün şarj gidiyor. Sadece telefonlara cevap verirsem yada telefon açarsam günde ortalama 1 yada 1,5 saat 4 gün gidiyor.

Onun haricinde hepsinde batarya süresi cidden çok kısa. Daha önceleri Samsung Monte kullanmış biri olarak ikisini kıyasladıpımıda aralarında dağ kadar fark var. Monte 1 hafta şarja dayanıyordu. Tabiki bu kişiden kişiye değişir. Wireless bağlantısı, Bluetooth bağlantısı süreki açık bırakılırsa 1 günde batarya biter. Onun haricinde konumum (GPS) açık bırakılırsa yine çok az gider. 3G açık olduğu zaman çok fazla batarya gidiyor. Hele ki 3G şebekesinden çıktığınız an, ciddi anlamda telefon batarya olarak telef :vur (3g olayı her telefonda aynıdır.)

Tavsiyem telefonla fazla oynamadan gümlük normal görüşmeler ile 2 gün gidiyorsa şarjınız gayet normal. :bigstar:

01firtina

01firtina

Üye
|-)|-)yav koca laptopu bile kullandığınız zaman kaç saat gidiyor pili.yani 2 gün normal bir zaman

illegend66

illegend66

Üye
2 gün giderse öp başına koy

• Beğen
Tepkiler: burakburti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...