samsung 5233 için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mami4

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5233 için yardım
arkadaşlar yeni aldığım samsung gt-s5233a model telefon için bazı yardımlara ihtiyacım var.
biliyorsunuz telefonla internete bağlanıyoruz bunun için bir antivirüs gereklimi ?
ve bu modele format nasıl atılır bilmiyorum doğru terimmi? yani zor durumda telefonu nasıl bir müdahele ile kurtarırız.

KEW RC

KEW RC

Üye
antivirüse gerek yok zor durumda da bataryayı acilen çıkarrrr

mami4

Üye
    Konu Sahibi
çok tuaf geliyor bana sonuçta internete bağlanıyoruz virüs bulaşma ihtimalide çok yüksek niye gerek yok antivirüs e onu anlıyamadım yinede sağol yardım için

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Hackerlerin telefonlarla derdi yok adamlar zaten milyonlar dönderiyo, 500 liralık telefonlarla nereye bağlanıpta milyonlar kazanabilir sence ?

mami4

Üye
    Konu Sahibi
Hackerlerin telefonlarla derdi yok adamlar zaten milyonlar dönderiyo, 500 liralık telefonlarla nereye bağlanıpta milyonlar kazanabilir sence ?

kardeşim niye dar cepheli düşünüyorsun.
internet alemindeki tüm virüsler hacker mi ? internet kullanıcısı olmadığın belli.
bu telefonla normal http adreslere giriyoruz ve ummadık bir an truva veya casus yazılımlar veya virüsler telefonun önbelleğine girebilir.
illaki bizzat hacer in girmesine gerek yok.
işte bende yıllardır internet kullanıcı olarak cep telefonuyla girdiğim internetten neler gelebileceğini biliyorum . bunlara karşı bir önlem olmalı.

telefonun yazılımı standart yazılım ancak windows veya smbyan gibi yazılımların anti virüsleri var bunun da varmı diye sordum ??????.

eğer doğru düzgün yardımcı olmayacaksanız bana öğüt vermeyin internetinde virüsün de ne olduğunun bu alemdeki çoğu kişiden daha iyi bilirim

smt_37

Üye
ya bu telefona 5233 star a nasıl format atabilirim

serkamet

Üye
kardeşim niye dar cepheli düşünüyorsun.
internet alemindeki tüm virüsler hacker mi ? Internet kullanıcısı olmadığın belli.
bu telefonla normal http adreslere giriyoruz ve ummadık bir an truva veya casus yazılımlar veya virüsler telefonun önbelleğine girebilir.
illaki bizzat hacer in girmesine gerek yok.
işte bende yıllardır internet kullanıcı olarak cep telefonuyla girdiğim internetten neler gelebileceğini biliyorum . Bunlara karşı bir önlem olmalı.

telefonun yazılımı standart yazılım ancak windows veya smbyan gibi yazılımların anti virüsleri var bunun da varmı diye sordum ??????.

eğer doğru düzgün yardımcı olmayacaksanız bana öğüt vermeyin internetinde virüsün de ne olduğunun bu alemdeki çoğu kişiden daha iyi bilirim

hoca nası kızmıs adam böyle :-)

SAINT1

SAINT1

Üye
Kardeşim ben sana şöyle söyleyim.telefonda windows,mac,symbian s60,s90 vs gibi yazılım olmadığı için virüs bulaşma veya bulaşsada bu işletim sistemine uyum sağlayıp zarar verme olasılığı çok düşük.internetten,programlardan bulaşan virüsler genelde windows veya symbian ağarlıklı virüslerdir.Sen rahatlıkla kullan virüs bulaşma ihtimali %5'den daha düşüktür için rahat olsun %5'i de şunun için söylüyorum; biliyorsunuz benim sitem hecklenmez bana kimse bişey yapamaz hiç açık yok diye kimse konuşamaz çünkü her programın veya sistemin diyelim bir açığı vardır.Ben kısaca İçin rahat olsun diyorum...

saw791

Üye
bırak yha

Takipçi Satın Al

Üst Alt