Samsung 2017 Yılında Katlanabilir Akıllı Telefon Satışına Başlayabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung 2017 Yılında Katlanabilir Akıllı Telefon Satışına Başlayabilir
Son gelen haberlere göre Samsung, 2017 yılında katlanabilir formda akıllı telefon satışına başlayacak.


Akıllı telefon pazarı özellikle son bir kaç yıldır kısır bir döngü içine girerek sürekli büyüyen donanım bileşenleri ve giderek birbirine benzeyen tasarım çizgilerine sıkışmış durumda. Geçtiğimiz yıl Samsung’un Edge adını verdiği kavisli ekran kenarları ve bu yıl Mobil Dünya Kongresi’nde LG’nin duyurduğu modüler tasarıma sahip G5 dışında, akıllı telefon pazarında gerçek bir inovasyon getiren cihazlara şahit olmamıştık.




Şu anda daha önce gelen bilgilere göre de bildiğimiz üzere Samsung şirket içinde Project Valley adını verdiği proje ile katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyordu. Aslında gelen ilk bilgilere göre Samsung’un katlanabilir akıllı telefonunun Ocak ayında satışa sunulacağı iddia edilmişti fakat bugün gelen bilgiler, bu cihazın 2017 yılından önce satışa çıkmayacağını gösteriyor.

Samsung’un ana vatanı Güney Kore’den gelen yeni bilgilere göre Samsung, katlanabilir akıllı telefonunun seri üretimine bu yıl sonunda başlayacak ve 2017 yılından itibaren satışına başlayacak.

Paylaşılan habere göre Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu, katlandığında 5 inç büyüklüğünde ekrana sahip bir akıllı telefon olacak. Cihazın katlanmamış hali ise 7 inç büyüklüğünde tablete dönüşecek. Geçmişteki iddialarda 3GB sistem belleğini sahip olacağı iddia edilen cihazın, yeni gelen bilgilere göre Snapdragon 820 ve Snapdragon 620 yonga seti ile test edilen versiyonları sahip olduğu ileri sürülüyor.

Umarız Samsung, inovasyon alanında,sıkışan akıllı telefon pazarına yeni bir soluk kazandıracak teknolojik yenilikleri katlanabilir cihazı ile sunar.

Samsung 2017 Yılında Katlanabilir Akıllı Telefon Satışına Başlayabilir - MaxiCep
 


xmustx

xmustx

Üye
E-kitap okumak için birebir görünümü veriyor
 
kadikoy

kadikoy

Üye
genel kullanıcılara uygun değil,çok az zümre kullanır.
 
DalvikCache

DalvikCache

Üye
edge ekran bile ilgimi çekmemişken bunu tamamen gereksiz buluyorum.
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Her yenilik böyle başlar belki şimdi işe yaramaz ama sonra büyük bir işe yarayabilir. Tıpkı 3d touch ve continuum gibi

Sent from mtalk using lumia 950
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Bu ön yargılı konuşanlar her dönemde vardı. Telefon diye bir alet icat edilecek Türkiye den Amerikaya aynı anda iletişim kuracaksın deseler herhalde imkansız derlerdi. Gereksiz derlerdi. Şimdi de gelmişler gereksiz, normal insanlar!! kullanmazmis, kimse almazmis... :) ilginc insanlarsınız. Çağa ayak uydurun.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
katlanabilir ekrn teknolojisi şuanda var ama bunu günlük kullanım için uyguna hale getirmek daha zaman alacaktır diye düşünüyorum :hmmm
 


Üst Alt