Samsung 2014′de daha fazla büyük ekranlı akıllı telefon ve tablet sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung 2014′de daha fazla büyük ekranlı akıllı telefon ve tablet sunacak
Samsung, bu sene büyük ekranlı tablet ve phablet modelleri ile adından söz ettirecek.

Şu anda akıllı telefon pazarında lider durumda olan, tablet pazarında da çıkışını sürdüren ve Apple’ın hemen arkasında liderlik kovalayan Samsung, 2014′de yeni modelleri ile daha fazla pazar payı almak için çalışmalarını sürdürüyor.



2014′e hızlı giren firma bu ay başında Las Vegas’da düzenlenen CES 2014, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni tablet modelleri ile karşımıza geldi. Samsung, hem Galaxy NotePRO hem de Galaxy TabPRO duyuruları ile karşımıza çıktı. Galaxy NotePRO 12.2″ ekrana sahip tek tablet içerirken, Galaxy TabPRO ise 12.2″, 10.1″ ve 8.4″ olarak üç ayrı tablet olarak geldi.

Samsung gelen bilgilere göre 2014 içerisinde büyük ekranlı akıllı telefon ve tablet olarak daha fazla ürün sunmaya hazırlanıyor. Akıllı telefon alanında iki yeni akıllı telefon modeli Galaxy Note 3 Neo’nun 5.5″ ekran ve Galaxy Grand Neo’nun da 5″ ekran ile gelecek ay sonunda MWC 2014, Mobil Dünya Kongresi’nde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu sene yeni phablet modelleri sunacak olan Samsung’un özellikle 6″ seviyesinde yeni modeller sunacağı belirtiliyor. Eylül ya da Ekim ayında en üst seviye phableti Galaxy Note 4, 6″ seviyesine yakın bir ekran büyüklüğü ile gelebilir.

Ayrıca Samsung’un üst düzey yöneticisi Hyunjoon Kim, özellikle kurumsal düzeyde yüksek çözünürlükte ve büyük ekranlı tabletleri sunmaya hazırlandıklarını belirtti.

Samsung 2014′de daha fazla büyük ekranlı akıllı telefon ve tablet sunacak - MaxiCep
 


Üst Alt