Şampiyon Biz Olacağız

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Şampiyon Biz Olacağız
Ne aldığımız cezalar ne de yaratılan olumsuz hava bizi hedefimizden döndüremez. Kulüp olarak daha kötüsüne de hazırlıklıyız"
2-1 gerideyken tatil edilen derbi, takıma 4, teknik direktör Bilic'e de verilen 3 maçlık ceza... Her şey günlük güneşlik giderken, bir hafta gibi kısa bir süre içinde, Beşiktaş adına bir sürü olumsuzluk yaşandı... Şimdi akıllarda tüm bunların saha sonuçlarını etkileyip, etkilemeyeceği sorusu var. Ancak Başkan Fikret Orman kendisinden son derece emin. Verdiği mesaj ise şu: "Sezon sonunda şampiyon biz olacağız."

TAKIMA VE CAMİAYA GÜVENİYORUM

Beşiktaş'ın 2003- 2004 sezonunda yarım kalan Samsunspor maçı sonrası şampiyonluğu kaybetmesine sık sık vurgu yapıldığını hatırlatan Başkan Orman, "Ne aldığımız cezalar, ne de yarıtılan olumsuz hava bizi hedefimizden döndürmeye yetmeyecek. Futbolcularıma, teknik heyetime, her şeyden önemlisi camiama güveniyorum. Kulüp olarak daha kötüsüne da hazırlıklıyız" şeklinde konuştu.

BİZE GÜVENİN, KULÜP EMİN ELLERDE

Taraftarlara "Bize güvenin" diyen Orman sözlerini şöyle tamamladı: "Beşiktaş emin ellerde. Kulübümüz için çok zaman ve emek harcıyoruz. Her şeyi düşünerek çalışıyoruz. Onun için içiniz rahat olsun. Artık mali sorunlarını çözen, geleceğe güvenle bakan bir Beşiktaş var. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece önümüze çıkan engelleri bir bir aşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

ESCUDE'NİN SÖZLEŞMESİ UZATILIYOR

Slaven Bilic'in gelmesiyle bir anda Beşiktaş 11'inin değişmez elemanı olan Julie Escude'nin sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması gündeme geldi. Fransız oyuncunun da prensip olarak önüne sunulan bir yıllık sözleşme uzatma teklifine sıcak baktığı, yeni yılla birlikte Escude'nin formunu aynı şekilde devam ettirmesi durumunda sözleşmesinin bir yıl daha uzatılacağı bildirildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bugün inşallah alacağız maçı yolumuza devam edeceğiz. Galatasarayı yenseydik herşey çok güzel olacaktı ancak 2. yarıda oyunu bozduk
 
  • Beğen
Tepkiler: scarface006
scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Bu akşam inşallah kazanırızda sorunsuz devam ederiz yolumuza.
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
342
scarface006
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
463
doctorrr
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
370
Akıncı
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
397
Kingmortall


Üst Alt