Samet Güzel istifa etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samet Güzel istifa etti!


Fenerbahçe'den ayrılan Alex De Souza'ya tercümanlık yapan Samet Güzel istifa etti..


Fenerbahçe'de tercümanlık yapan ve yıllardır Alex De Souza'nın yanında yer alan Samet Güzel bugün itibari ile istifasını yönetime sunacak. Aynı zamanda programda Samet Güzel'in Alex ile Aziz Yıldırım arasında olan olaylarla ilgili gerçekleri anlatacağı ve bu yüzden istifa kararı aldığı açıklandı.

İddialara göre Samet Güzel Sabiha Gökçen Havalimanında yapılan açıklamalar sırasında Aziz Yıldırım sürekli dönerek 'Doğru mu Samet' sorularında sürekli kısık sesle konuşan ve suratı kızaran Samet'in kulüple bağlantısı kesiliyor.

Samet'in yakın çevresine Aziz Yıldırım'ın Alex'in görüşme sırasında yüzüne bile bakmadığı 15 dakikalık gecikmenin doğru olduğu ancak herşeyin doğru aktarılmadığını söylediği belirtildi.Sarı-lacivertli kulübün tercümanı Sambacı'nın veda yemeği istemediği yönünde çıkan haberlerin de doğru olmadığını tam tersine Alex'in başkandan veda yemeği istediği ancak Aziz Yıldırım'ın Alex'e tüm kapıları kapattığı ve veda yemeği yapmadığını söylediği anlatıldı.

Bugün yaşanacak olan gelişmeler ile bu iddiaların doğru olup olmadığı merakla bekleniyor. Aynı zamanda Alex De Souza'nın bugünkü toplantısına Samet Güzel'in katılıp katılmayacağı yada istifasını burada sunup sunmayacağı da merak konusu..
 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu an icin böyle birşey yok ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
haltie

haltie

Üye
Haber doğru gerçekten karakterli ve cesur bir insanmış helal olsun. En güzel cevabı verdi, başkan soruyordu ya ona iki de bir doğru mu samet diye samet cevap verdi :YALAN Başkan.
 
  • Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Özleyeceğiz seni samet ...
 
haltie

haltie

Üye
Samet bir tercümandır varlığı yokluğu çok önemli değildir, ama onun için bunu diyemeyiz, süreçte verdiği katkı önemliydi fb adına takimdaslik adına ama oda harcandı isimleri tek tek yazmayacağım merak ettiğim sırada kim var...
 
greenmile

greenmile

Üye
Yine art niyetli Aziz Yıldırım düşmanı insanlar provakatif eylemlerde bulunmaya devam ediyor burada.Başkanın havaalanındaki konuşmasını bizzat bugün Alex De Souza'da doğrulamıştır yani diyeceğim o ki o gün ki konuşmaların hepsi gerçektir,bu yüzden başkana sallamayı bırakın.
 
haltie

haltie

Üye
Murat Allah aşkına adam istifa etmiş o adam ne yaptı ne açıklama yaptı demek ki sıkıntı aziz y.da çünkü adama yaptıgi yanlıştı bunu savunan ilk seni görüyorum zaten
 

ssercan

Üye
Gururunu kırdılar,kucuk düşürdüler. Şerefini ortaya atıp durdular. Dayanamadın artik sen de kaçtın. Doğru mu Samet ?
:D
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie
greenmile

greenmile

Üye
Murat Allah aşkına adam istifa etmiş o adam ne yaptı ne açıklama yaptı demek ki sıkıntı aziz y.da çünkü adama yaptıgi yanlıştı bunu savunan ilk seni görüyorum zaten

Aziz Yıldırım'ın üslübu yanlıştı bunu doğru bulmuyorum.Ancak Samet'i şahiti göstermesi kadar doğal birşey yok zaten Alex'in de yalan dediği birşey yok.Sadece tvit atmıyorda mesaj atıyormuş sanki başkan telefonuna bakacak. Mesaj yazdığını görüp o şekilde görüyor ancak başkana muhalif kişiler tvit değilde mesaj atıyormuş muhabbeti de başlatabilirler :D

Samet'e başkan sen şerefsizsin falan demiyor.Sadece şerefin namusun varsa doğruları söylersin,kıvırmassın Alex'i kayırmak için yalan falan söylemezsin diyor.Dediğim gibi başkanın sinirli bir anında ayak üstü yaptığı konuşma.Başkanı yerden yere vururken iyi ancak onlar bazı şeyleri açıklarken,kendini savunurken kötü.Yok öyle dava biraz objektif olmak lazım.

Alex köşe atışı kullanırken çakmak,pet şişe vs atanlar sadece Aziz Yıldırım düşmanlığı yapmak için Alex'i kullanıyor.Sonuçta Alex'te ilk günden beri Aykut Kocaman'la uyumlu olmadığını söylüyor.Hocana uyum sağlayamıyorsun gidersin.Bu kadar basittir.Bazı şeyleri çok fazla abartıyoruz.
 
Jitou

Jitou

Üye
Alex yanında götürecek
 
haltie

haltie

Üye
Murat kimse alex haklı samet haklı demiyor aziz y kalkıp birde namussuz deseydi evli barklı adam en koyu fbliler bile o konuda eleştiriyor bir sen destek veriyorsun.

Birde fb düşmanları diyorsun bu konu için sameti o çıkardı röportaja,o o kelimeleri sarfetti,gitti sametin kardeşi o sizden namuslu şerefli dedi, samet haklı olarak istifa etti. Burda aziz yıldirim var konularda onun hataları var aziz y aynı şeyi söylüyor fb düşmanları yaptı diye fb ne kadar güçsüzmuş düşmanları ne hale getirdi vay be
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
393
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
3
Görüntüleme
680
Kingmortall


Üst Alt