Salla kazan video yarışması ile iPhone 7 iPad mini Playstation 4 kazanma sansi

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Salla kazan video yarışması ile iPhone 7 iPad mini Playstation 4 kazanma sansi
Öncelikle bip keşfet bölümünden salla kazanı takip ediyorsunuz takip eden ilk 50.000 abone haftalık 1 gb kazanıyor daha sonra en yaratıcı sallama video sunu çekip gonderiyorsunuz Salla Kazan’a hoş geldin! Hemen sen de en yaratıcı “Sallama” videonu çekip bize yolla, iPhone 7, iPad mini ve PlayStation 4’ten birini kazanma şansı yakala.
Salla Kazan Video Yarışması Katılım Koşulları:
- Ödül kazanan tüm videoların kullanım hakkı BiP uygulamasına aittir ve sosyal medya hesaplarında kullanılabilir.
- Videolar BiP, Salla Kazan kanalına yüklenmelidir.
- Kullanıcılardan gelen en yaratıcı şekilde “Sallama” videoları arasından seçilen birinci katılımcıya iPhone 7 32GB, ikinciye iPad Mini 4 128GB, üçüncüye PlayStation 4 hediye edilecektir.
- 21 Nisan- 12 Mayıs tarihleri arasındaki 3 hafta boyunca yarışma devam eder. Her perşembe günü yarışma sonlanır ve cuma günü yeni haftanın yarışması başlar.
- 21-27 Nisan haftasının kazananları 1 Mayıs tarihinde, 28 Nisan- 4 Mayıs haftasının kazananları 8 Mayıs tarihinde, 5-11 Mayıs haftasının kazananları 15 Mayıs tarihinde duyurulacaktır.
- Yarışmanın kazananları BiP uygulaması Salla Kazan kanalından duyurulur ve 24 saat içinde kendileriyle iletişime geçilir. 24 saat içinde ulaşılamayan kullanıcılar haklarını kaybederler ve yedek kazananlarla iletişime geçilir.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842


Üst Alt