Haber Şaka gibi kaçırdığım olaya bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Şaka gibi kaçırdığım olaya bakın


Ben nasıl görememişim bunu yahu. Satılmış ya n950.
 


g1gfe4ds2

Üye
bu işler kısmet. belki hiç bilmeyen biri, sadece klavyesi vardır diye almıştır. kim bilir. satan kişinin eline nası geçmiş acaba? garip işler bunlar.
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Aynen.
 
scorpion11

scorpion11

Üye
O değil de siz galaxy s5 e geçmişsiniz ben yeni görüyorum :)
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
O değil de siz galaxy s5 e geçmişsiniz ben yeni görüyorum :)

Artık n9 ile uğraşmak biraz yordu beni. Böyle son kullanıcı olmak kadar rahat bişey yok. Aslında nexus5 veya lg g2 almaya gittim. Galaxy S5 alıp geldim. Mer ekibi nexus5 için yeni sürüm çıkardı 1 hafta kadar önce. Oldukça başarılıymış. Mer ekibi için nexus5 alacaktım ancak kısmette bu varmış. Hayırlısı diyelim.

Bu arada n9lardan birini sattım. diğerini biraz hor kullanmıştım ama birkaç parça değişim desteği ile yeni gibi oldu, annem kullanıyor. bataryasını değişince cihaz biraz hızlanıyor sanki :)

Geçenlerde n900'üm bozuldu. Hatta kendisi bozulan ilk telefonumdur. ikinci hattım içi yeni bir telefon almam şart oldu. Artık n900 gibi nazlı bir telefon da almayı düşünmüyorum. Onun yerine nokia 808 veya iphone4 gibi bir model var kafamda. Tablet ile takas ve üzerine nakit olarak para verip alma düşüncem var. Kısacası Maemo'yu da kafamda bitirdim.

bu arada cepi ile whatsup hakkında kısa bir mesajlaşmam oldu twitter üzerinden, imkân yaratabilirse kendine, yeni apilerin olduğu bir sürüm verebilir.
 


Üst Alt