Şaka gibi! G.Saray'da Başkan Ünal Aysal, Madrid'e gitme nedenini açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Şaka gibi! G.Saray'da Başkan Ünal Aysal, Madrid'e gitme nedenini açıkladı!





Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, özel jetle gidilen Madrid seferinin nedenini “Ben oraya, Atletico Madrid Başkanı ile tanışmak için gittim” diye açıkladı, Drogba’yla ise basın ve taraftar istediği için ilgilendiklerini söyledi!

Transferde Diego Forlan ve Jose Antonio Reyes konusunda yaşanan sıkıntıyla zor durumda kalan Galatasaray’da başkan Ünal Aysal dün yaptığı açıklamayla
herkesi şaşkına çevirdi.

Coşkun Özarı’nın cenaze töreni sonrası Lig TV’nin sorularını yanıtlayan Aysal, özel jetle gittiği Madrid seferinin ‘sırrını’ açıkladı. Aysal, “Benim İspanya’ya gidiş nedenim, Atletico Madrid’in başkanıyla tanışmak içindi. Sporcu almak ya da satmak için değildi. Benimle birlikte oraya giden arkadaşlarım görüşmeleri bir
yere kadar getirdi. En sonunda bu görüşmenin neticesi olarak ortaya çıktı böyle bir konuşma. Neticede Atletico Madrid’in patronu 3 oyuncuyla ilgili bize hiçbir sıkıntı olmayacağını, arkadaşlarımla anlaştıkları rakamlarda mutabık olduğunu bizzat beyan etti. Ama olayın bir de futbolcu ve menajer tarafı var. Müzakereler sürüyor” ifadelerini kullandı.

‘ZIMBA GİBİ TAKIM’ YOLDA
Ujfalusi’nin transfer sürecinin çok hızlı bir şekilde geliştiğinin ancak Forlan konusunda durumun farklı olduğunu belirten Aysal, “Uflajusi işi çok süratli gelişti. Ancak Forlan, Güney Amerika’da. Ortada coğrafi bir sorunumuz var. Ayrıca Forlan, İspanya’da oynuyor. Türkiye’ye nazaran rahat bir ortam. Tüm bunları birleştirince bugünden yarına bitecek işler olmadığını görüyoruz. Ama biz de başka alternatifleri boş tutmadığımız ve değerlendirdiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Taraftarın için rahat olsun. Ağustos’ta sezon açıldığında zımba gibi ve çok kaliteli bir ekip görecekler. Taraftarımızı tatmin edecek bir ortam yaratacağız. Bunun için bu göreve geldik. Yoksa ne ben talip olurdum ne de beni seçerlerdi” dedi.

TARAFTAR İSTEDİ PEŞİNE DÜŞTÜK
Ünal Aysal’ın İspanya seferiyle ilgili açıklamaları kadar Drogba’ya ilgili yorumu da şaşırtıcıydı. Galatasaray Başkanı şunları söyledi: Drogba bize basının ve taraftarın bir talebi olarak geldi. Bizim bir talebimiz olarak atılmış bir adım yoktu. Biz de gelen bu talebi dikkate aldık, Drogba’yı önceliklerimiz arasına koyduk.
 


arslansem

arslansem

Üye
Yıldırım Demirören nasıl Real Madrid kampına kadar gittiyse Ünal Aysal'da gitmiştir.Belki Arda için belki kafalarındaki istedikleri futbolcular için.Baktılar ortam müsait fikir beyan etmişlerdir istiyoruz gibilerinden :D zaten Madrid başkanı da sadece görüştük demişti :oke:
 
franzliszt

franzliszt

Üye
terimi delirttiler alsınlar bir yıldızda adam rahatlasın asıl orta sahayı toplamak lazım cambiasso denildi keşke gelse.
 
Atakan

Atakan

Üye
Olabilir. Adam sadece görüştük dedi, bizim basın hemen bu üçlüyü Galatasaray'da diye duyurdu. Sonrada şaka gibi diye başlık atabiliyor bu ülkenin andaval gazatecileri. Yazık ..
 
'Davut

'Davut

Üye
Peki Nasıl Bir Adam mış Ünal Bey...


:d::d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
498
RomeusTR
Baskentliia
Cevap
3
Görüntüleme
416
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
375
DiaBLoS


Üst Alt