Sahibinden Satılık SanDisk Ultra 32 GB Class 10 Hafıza kartı(Gittigidiyor Avantajıyla Sadece 50 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Sahibinden Satılık SanDisk Ultra 32 GB Class 10 Hafıza kartı(Gittigidiyor Avantajıyla Sadece 50 TL)
aslında bu kartı satmamın sebebi bundan aşağı yukarı 1-2 Ay önce Samsung Galaxy SIII'ümü satmış olmam ve kartın elimde kalmasıdır kart toplamda 1 ay falan kullanılmıştır ve sıfır ayarındadır çünkü garantiye gitmiştir ve yenisi ile değiştirilip bana sıfır açılmamış kutu ile geri gönderilmiştir ve şu anda kartı kullanabileceğim hiçbir telefon yok ve Ekim ayından önce bir cihaz almam mümkün değil o yüzden satıyorum piyasada bu kartın sahteleri de dolaşıyor buna dikkat edin paranız havaya uçup gitmesin

size gönderilecek paket içeriği :

-Sandisk 32 GB Ultra Class 10 Hafıza Kartı
-bilgisayara v.s takabilmek için adaptör
-kutusu
-faturası

zaten sıfır aldığınızda da içerik değişmeyecek fiyat artacaktır yine de kararsizin ama bu fiyata kaçırılmaması gereken bir karttır :evet:

ürünün özelliklerini ancak hepsiburada.com'da bulabildiğim için size hepsiburada linkini veriyorum ben ürünü gittigidiyor'dan satın aldım :

ürün aynı satıcıda şu anda :

Aynı Satıcı :

Şu anda Gittigidiyor'daki kargo dahil en uygun fiyat !

Ürünün Fotoğrafı :

Nokia E71 ile ancak bu kadar çekebildim kusura bakmayın :ağlarım: ama yazılar biraz bulanık olsalar da okunuyor :)

Faturası :

ben ürünü 74,90 TL'ye yani ATM'den 74,90 TL yatırılmadığı için 75 TL'ye aldım,şu anda aynı ürünün sıfırı en uygun69,90 yani 70 TL bence kaçırmayın hiçbir sorunu yok + eğer bir daha bozulursa tekrar yenisini gönderiyorlar çünkü MicroSD kartlarda tamir mümkün değil ufacık şeyin neyini tamir edecekler :)

ürün bildiğim kadarıyla su geçirmez ve belli bir ısıya kadar dayanıklı :evet: bendeki ürün fabrika hatalıydı sanırım bir süre sonra s3 görmemeye başladı servise gönderdim ve o sırada değişimi yapıldı sıfır olarak geri geldi bende bu garantideyken s3'ü satmış bulundum ve kardeşimin s2'sine takıp biraz kullandım sonra babam s2'sini yere düşürüp ekranını kırınca kardeşim kendi kullandığı beyaz s2'yi babama vermek zorunda kaldı ve babama 16GB çok rahat yettiği için babam kartı istemedi :evet: fiyatı 50 TL olarak belirledim lütfen pazarlık yapmayın ürün sıfırdan farksızdır !

Sipariş için çağrı bırakmanız yeterlidir ben size dönerim : 0539 332 72 10 - Zonguldak/Merkez

Fatura neden başkasının adına diye sorarsanız ben okulda olduğum için evin adresini verememiştim kargo bilgileri olarak dükkanın adresini vermek zorunda kaldım dükkanda da dönerci abim vardı onun adını verdim kargoyu teslim alacak kişi olarak adam da o adamın üzerine faturayı kesmiş bu yüzden orada Murat Beyaz yazıyor :evet:

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun sipariş verildiği anda Gittigidiyor'a ilan koyacağım eğer bana güvenirseniz banka havalesiyle 40 TL'ye alabilirsiniz ama bence değmez çünkü zaten banka 4 TL havale ücreti alıyor :evet: 6 TL için risk almayın :oke: ama isterseniz tabiki dediğim gibi 40 TL'ye verebilirim daha aşağısı benim için zarardır...

Ürün 06/11/2012'de alınmıştır ve 06/11/2014'e kadar garantisi vardır...

devilmy

devilmy

Üye
Istanbuldaysan elden alabilirim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Istanbuldaysan elden alabilirim

Zonguldak'tayım ama gittigidiyor'dan satacağım için bunun pek önemi olmaz,ürünü alırsınız saat 5'ten önce alırsanız kargoya yetiştiririm sonra ertesi gün %99 elinizde olur(kargoya kalmış genelde ertesi gün geliyor) ürünü incelersiniz burada yazdıklarım haricinde birşeyle karşılaşırsanız geri gönderirsiniz eğer karşılaşmazsanız kullanırsınız ki karşılaşmayacağınızın garantisini veririm :evet:

Gittigidiyor'un çalışma mantığı budur zaten :)

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ben Zonguldak'a her yaz geliyorum benim de ihtiyacım var ama alayım mı diye düşünmeye başladım.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ben Zonguldak'a her yaz geliyorum benim de ihtiyacım var ama alayım mı diye düşünmeye başladım.

@ancak almaktan vazgeçer ise size satabilirim onun haricinde kusura bakmayın kendisine söz verdim hafta sonu alacağım dedi ,dediğim gibi sınıfının en hızlısı alırken tonlarca araştırma yapmıştım :)

ürünün yeni resimleri :

- - - Eklendi - - -

şimdi pc'deki lamborghini wallpaper'ını isteyen birileri olur diye paylaşmak istedim :)

şimdiden hayırlı olsun,saygılar :)

devilmy

devilmy

Üye
Kardes mesajlara cevap vermiyorsun

OPC

OPC

Üye
Hayırlı satışlar Talip ben de almayı düşünebilirim garantisinden bir durum olduğunda İstanbulda faydalanabilecek miyim?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı satışlar Talip ben de almayı düşünebilirim garantisinden bir durum olduğunda İstanbulda faydalanabilecek miyim?

Türkiye genelinde her yerden yararlanırsın yeter ki bir kargo şirketi olsun :evet:

istersen direkt arena ya resmi ithalatçısına gönderirsin yada benim gibi ilk önce aldığın adama gönderir gerisini hiç kurcalamazsın 1 haftada yenisi sana geri gelir ama problem olacağını sanmıyorum :evet:

zaten Artes D708 almayı düşünüyorum onu alana kadar satılmazsa satmayacağım tablette kullanacağım :)

neden adama gönderdin diye sorarsan adam belki 64'lüğünü almak ister misiniz ? diye sorar diye düşündüm 64'lüğünü alacaktım +50 TL para isteyince vazgeçtim zaten 16+32=48 GB rahatlıkla yetiyordu o 50 TL benim için israf olacaktı zaten biliyorsun s3'te uygulama dataları hafıza kartına taşınamıyor o yüzden almadım direkt garantide değişen kart elime geldi son olarak bu akşam kendi pcmden kardeşimin pcsine gta 4'ü kopyaladım(15-16 GB) hiçbir sorun yoktu umarım ileride de olmaz olursa bu sefer kafaya koydum 50 TL mi isteyecek bırak istesin 64'lüğünü alacağım çünkü note 3 gelecek Allah'ın izniyle oda 64'e kadar destekliyor + s4'te son güncellemeyle datalar hafıza kartına taşınabiliyor note 3'te de taşınacaktır bu sayede 16+64 = 80GB cebimde depolama olacak + yanında yandex disk google drive gibi bulut depolama hizmetlerini saymıyorum :)

bu arada bulut depolamasına asla para vermem sebebi ise zaten ücretsiz google veya yandex hesabı açabiliyorsun e abicim kotan doldun mu git başka hesap aç :)

OPC

OPC

Üye

Türkiye genelinde her yerden yararlanırsın yeter ki bir kargo şirketi olsun :evet:

istersen direkt arena ya resmi ithalatçısına gönderirsin yada benim gibi ilk önce aldığın adama gönderir gerisini hiç kurcalamazsın 1 haftada yenisi sana geri gelir ama problem olacağını sanmıyorum :evet:

zaten Artes D708 almayı düşünüyorum onu alana kadar satılmazsa satmayacağım tablette kullanacağım :)

neden adama gönderdin diye sorarsan adam belki 64'lüğünü almak ister misiniz ? diye sorar diye düşündüm 64'lüğünü alacaktım +50 TL para isteyince vazgeçtim zaten 16+32=48 GB rahatlıkla yetiyordu o 50 TL benim için israf olacaktı zaten biliyorsun s3'te uygulama dataları hafıza kartına taşınamıyor o yüzden almadım direkt garantide değişen kart elime geldi son olarak bu akşam kendi pcmden kardeşimin pcsine gta 4'ü kopyaladım(15-16 GB) hiçbir sorun yoktu umarım ileride de olmaz olursa bu sefer kafaya koydum 50 TL mi isteyecek bırak istesin 64'lüğünü alacağım çünkü note 3 gelecek Allah'ın izniyle oda 64'e kadar destekliyor + s4'te son güncellemeyle datalar hafıza kartına taşınabiliyor note 3'te de taşınacaktır bu sayede 16+64 = 80GB cebimde depolama olacak + yanında yandex disk google drive gibi bulut depolama hizmetlerini saymıyorum :)

bu arada bulut depolamasına asla para vermem sebebi ise zaten ücretsiz google veya yandex hesabı açabiliyorsun e abicim kotan doldun mu git başka hesap aç :)

Destan yazmışsın be :ehe babamla konuşayım bi olur derse düşünücem para bitti telefonu alınca :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Destan yazmışsın be :ehe babamla konuşayım bi olur derse düşünücem para bitti telefonu alınca :D

sorun değil aslında birazda satasım yok çünkü tablet alınca lazım olacak :)

devilmy

devilmy

Üye
Skype hesabin varsa verirmisin yada mail hesabi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Skype hesabin varsa verirmisin yada mail hesabi

skype hesabım var abi facebook ta var sanırım iletişim problemi yaşıyoruz siteden kaynaklanan yanlış anlama :evet:

skype imim yine aynı avcitalip facebook'ta aynı imzamda yazdığı gibi

- - - Eklendi - - -

şu anda skype'ım açık ve bugün 19:30'a kadar açığım iftardan sonrada açmaya çalışırım :oke:

devilmy

devilmy

Üye
skype ekledim yarın gündüz konusurz

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
abi bugün 19:00'a kadar bir aksilik olmazsa skype'ım açık,seni kabul ettim :oke:

• Beğen
Tepkiler: devilmy
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ürün satılmıştır :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt