avcitalip
Üye
Sahibinden Satılık SanDisk Ultra 32 GB Class 10 Hafıza kartı(Gittigidiyor Avantajıyla Sadece 50 TL)
size gönderilecek paket içeriği :
-Sandisk 32 GB Ultra Class 10 Hafıza Kartı
-bilgisayara v.s takabilmek için adaptör
-kutusu
-faturası
zaten sıfır aldığınızda da içerik değişmeyecek fiyat artacaktır yine de kararsizin ama bu fiyata kaçırılmaması gereken bir karttır
ürünün özelliklerini ancak hepsiburada.com'da bulabildiğim için size hepsiburada linkini veriyorum ben ürünü gittigidiyor'dan satın aldım :
ürün aynı satıcıda şu anda :
Aynı Satıcı :
Şu anda Gittigidiyor'daki kargo dahil en uygun fiyat !
Ürünün Fotoğrafı :
Nokia E71 ile ancak bu kadar çekebildim kusura bakmayın
ama yazılar biraz bulanık olsalar da okunuyor 
Faturası :
ben ürünü 74,90 TL'ye yani ATM'den 74,90 TL yatırılmadığı için 75 TL'ye aldım,şu anda aynı ürünün sıfırı en uygun69,90 yani 70 TL bence kaçırmayın hiçbir sorunu yok + eğer bir daha bozulursa tekrar yenisini gönderiyorlar çünkü MicroSD kartlarda tamir mümkün değil ufacık şeyin neyini tamir edecekler
ürün bildiğim kadarıyla su geçirmez ve belli bir ısıya kadar dayanıklı
bendeki ürün fabrika hatalıydı sanırım bir süre sonra s3 görmemeye başladı servise gönderdim ve o sırada değişimi yapıldı sıfır olarak geri geldi bende bu garantideyken s3'ü satmış bulundum ve kardeşimin s2'sine takıp biraz kullandım sonra babam s2'sini yere düşürüp ekranını kırınca kardeşim kendi kullandığı beyaz s2'yi babama vermek zorunda kaldı ve babama 16GB çok rahat yettiği için babam kartı istemedi
fiyatı 50 TL olarak belirledim lütfen pazarlık yapmayın ürün sıfırdan farksızdır !
Sipariş için çağrı bırakmanız yeterlidir ben size dönerim : 0539 332 72 10 - Zonguldak/Merkez
Fatura neden başkasının adına diye sorarsanız ben okulda olduğum için evin adresini verememiştim kargo bilgileri olarak dükkanın adresini vermek zorunda kaldım dükkanda da dönerci abim vardı onun adını verdim kargoyu teslim alacak kişi olarak adam da o adamın üzerine faturayı kesmiş bu yüzden orada Murat Beyaz yazıyor
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun sipariş verildiği anda Gittigidiyor'a ilan koyacağım eğer bana güvenirseniz banka havalesiyle 40 TL'ye alabilirsiniz ama bence değmez çünkü zaten banka 4 TL havale ücreti alıyor
6 TL için risk almayın
ama isterseniz tabiki dediğim gibi 40 TL'ye verebilirim daha aşağısı benim için zarardır...
Ürün 06/11/2012'de alınmıştır ve 06/11/2014'e kadar garantisi vardır...
aslında bu kartı satmamın sebebi bundan aşağı yukarı 1-2 Ay önce Samsung Galaxy SIII'ümü satmış olmam ve kartın elimde kalmasıdır kart toplamda 1 ay falan kullanılmıştır ve sıfır ayarındadır çünkü garantiye gitmiştir ve yenisi ile değiştirilip bana sıfır açılmamış kutu ile geri gönderilmiştir ve şu anda kartı kullanabileceğim hiçbir telefon yok ve Ekim ayından önce bir cihaz almam mümkün değil o yüzden satıyorum piyasada bu kartın sahteleri de dolaşıyor buna dikkat edin paranız havaya uçup gitmesinsize gönderilecek paket içeriği :
-Sandisk 32 GB Ultra Class 10 Hafıza Kartı
-bilgisayara v.s takabilmek için adaptör
-kutusu
-faturası
zaten sıfır aldığınızda da içerik değişmeyecek fiyat artacaktır yine de kararsizin ama bu fiyata kaçırılmaması gereken bir karttır

ürünün özelliklerini ancak hepsiburada.com'da bulabildiğim için size hepsiburada linkini veriyorum ben ürünü gittigidiyor'dan satın aldım :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ürün aynı satıcıda şu anda :
Aynı Satıcı :
Şu anda Gittigidiyor'daki kargo dahil en uygun fiyat !
Ürünün Fotoğrafı :
Nokia E71 ile ancak bu kadar çekebildim kusura bakmayın

Faturası :
ben ürünü 74,90 TL'ye yani ATM'den 74,90 TL yatırılmadığı için 75 TL'ye aldım,şu anda aynı ürünün sıfırı en uygun69,90 yani 70 TL bence kaçırmayın hiçbir sorunu yok + eğer bir daha bozulursa tekrar yenisini gönderiyorlar çünkü MicroSD kartlarda tamir mümkün değil ufacık şeyin neyini tamir edecekler

ürün bildiğim kadarıyla su geçirmez ve belli bir ısıya kadar dayanıklı

Sipariş için çağrı bırakmanız yeterlidir ben size dönerim : 0539 332 72 10 - Zonguldak/Merkez
Fatura neden başkasının adına diye sorarsanız ben okulda olduğum için evin adresini verememiştim kargo bilgileri olarak dükkanın adresini vermek zorunda kaldım dükkanda da dönerci abim vardı onun adını verdim kargoyu teslim alacak kişi olarak adam da o adamın üzerine faturayı kesmiş bu yüzden orada Murat Beyaz yazıyor

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun sipariş verildiği anda Gittigidiyor'a ilan koyacağım eğer bana güvenirseniz banka havalesiyle 40 TL'ye alabilirsiniz ama bence değmez çünkü zaten banka 4 TL havale ücreti alıyor

Ürün 06/11/2012'de alınmıştır ve 06/11/2014'e kadar garantisi vardır...