Sahaya Girenler Tribünün Çocukları Değil

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Sahaya Girenler Tribünün Çocukları Değil
Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki olaylarla ilgili gözaltına alınan 29 kişiden 27'si emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. 2 kişi ise bugün adliyeye sevkedilecek. Serbest bırakılan 27 kişiye 1 yıl spor müsabakalarından men cezası verildi.

Tribünde çıkan kavgadan dolayı 1 yıl men cezası alan Beşiktaş taraftarı Ant Erbirsin, o gün yaşanan olayları HABER1903'e anlattı.

Erbirsin HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Karşılaşma sırasında tribünde çıkan kavga ile ilgili açıklamada bulunan Erbirsin; '' Doğu üstte duruyorduk. Bazı taraftarların ''Her yer Taksim, her yer direniş'' tezahüratlarının ardından bizlerde '' Her yer Beşiktaş, her yer İnönü'' diye bağırmaya başladık. Buna alt taraftan tepki geldi. Alt taraftan gelen tepkilerden dolayı orada bir sözlü tartışma yaşandı. Arkamı döndüğümde herkes aşağı inmişti ve ortalık karışmıştı. Bende aşağıya indim ve olayları ayırmaya çalıştık. Daha sonra tribünden bazı arkadaşlarımız geldi, onlarda olayları ayırmaya başladı. Zaten emniyette bulunan görüntülerde bunu herkes gördü. İçimizde kavgaya karışanlar da var. Yok değil. Hatta alınan bu 29 kişiden 25-26 kişisi sahaya girmemiş bile. Görüntülerde bu kanıtlanıyor. Bizler Doğu Tribünde çıkan olaylardan dolayı gözaltına alındık. Saha içerisine giren şahıslar hakkında hala araştırma yapılıyor. Bunların tespiti yapılamadı. Bizler '' kavgaya karışanlar'' olarak nitelendiriliyoruz. '' ifadelerine yer verdi.


- SAHA İÇERİSİNDEKİLER TRİBÜNÜN ÇOCUKLARI DEĞİL -


Saha içerisine giren taraftarları tanımadıklarını dile getiren Erbirsin; '' Tribün çocukları olarak bütün görüntüleri izledik. İnanın saha içerisine girenlerden 1 tanesi bile tanımıyoruz. Bizim tribünlerimizin insanları değiller. Zaten tanısak, o şahısları veririz. Çünkü onların yüzünden biz suçlandık. Bizler Beşiktaş'ın askerleriyiz. Bizim geçmişimizde de böyle bir durum yok. Ceza alan Asabi Sedat, Levent Sesli ve Murat İşcan' da ön bariyerlerin oraya giderek taraftarların sahaya girmesini önlemeye çalışıyorlar. Basına yansıtılıpta, işlenen konu bu değil. Burada bir yanlışlık var. Gerçek sahaya girenlerin en kısa sürede bulunmasını talep ediyoruz. Neden tek taraflı olarak bizler içeriye alındık. Hakkımızda çıkan suçlamaları kabul etmiyoruz ve bu konuda itiraz dilekçimizi vereceğiz.'' diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 


fk555897

fk555897

Üye
O kadar olay çıkardıktan sonra serbest bırakılmamaları gerekir.
 
scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Bence hem hapis hem paracezası verilmesi lazım caydırıcı olması için
 

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
349
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
498
RomeusTR
Kdr05
Cevap
9
Görüntüleme
402
DiaBLoS
scarface006
Cevap
1
Görüntüleme
287
fk555897


Üst Alt