Sağlam'ın sözlerine Fener'den yanıt!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağlam'ın sözlerine Fener'den yanıt!
F.Bahçe ile Bursa cuma günü oynayacakları maçtan önce saha dışında kapıştı... Sağlam'ın sözlerine Kanarya'dan yanıt geldi...









Fenerbahçe ile Bursaspor arasında yarın oynanacak maç öncesi tansiyon yükseliyor.

Şampiyonluk yarışı veren iki takım, kritik mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı bir açıklama Fenerbahçe'nin tepkisini çekti.

Sağlam, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Bursaspor'u hesaba katmamıştık" sözlerine göndermede bulunarak, "Sayın Yıldırım, bundan sonra Bursaspor'un yanı sıra sanırım tüm Anadolu takımlarını da hesaba katacaktır" dedi.

Sarı-lacivertli ekip bu sözlere yanıt vermekte gecikmedi. Başkan vekili Nihat Özdemir, "Bu tür konuşmalar tansiyonu yükseltir" ifadesini kullanırken, asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise şunları söyledi:

"Bilindiği gibi cuma günü Bursaspor'a konuk olacağız. Çok önemli bir karşılaşma ama Ertuğrul Sağlam'ın bu maç öncesi söyledikleri, ortamı germekten başka işe yaramaz. Kimse Fenerbahçe'ye neyi hesap edip neyi hesap etmemesi gerektiğini söyleyemez. Fakat biz her zaman sahada konuşmaktan yanayız. Yine öyle yapacağız ve sayın Ertuğrul Sağlam'a yanıtımızı sahada vereceğiz."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt