Sağlam'dan hodri meydan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağlam'dan hodri meydan
Vatan Gazetesi'nden Kartal Yiğit'e konuşan teknik direktör Ertuğrul sağlam, Aragones ve Skibbe'ye meydan okudu


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu sezon ligde F.Bahçe ve G.Saray'a göre şanslarının daha fazla olduğunu açıkladı. Sağlam, yeni sezon öncesi takımın son durumunu VATAN'a değerlendirirken ezeli rakiplerin hocalarına şu ilginç göndermelerde bulundu:

"TÜRKİYE'Yİ ve ligi tanıma, uyum açısından Aragones ile Skibbe'ye göre biz çok daha avantajlıyız. İkisinin de geçmişi belli. Ama uyum sorunu çekerler. Ben de geçmişteki hatalarımdan ders aldım. Lig başlamadan her şey belli olmaz ama hırsla, dikkatle çalışmalarımız sürüyor...

'UYUM İYİ'

İBRAHİM Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın kavgası dışında, çalışmalarımız çok olumlu geçiyor. Takımdan çok memnunum. Profes-

yonel futbolculuk hayatımdan beri, ilk kez bu kadar uyumlu bir kamp yaşadık. Yabancılar bile yemek sonrası uzun süre masadan kalkmayıp, birbirleriyle sohbet ediyor, kahve içiyor. Bu da beni çok mutlu ediyor ve yeni sezon için umutlandırıyor. Bu sezon ligin en büyük favorilerinden biri biziz

'TAM HAZIR DEĞİLİZ'

HENÜZ eksiklerimiz var, tam olarak hazır değiliz. Bu da normal. Aksi olursa işler kötü gidiyor demektir. Her şey yavaş yavaş olacak. Savunmamızı son transferlerle iyice güçlendirdik. Az ama öz bir kadro oluştu. Yabancılar da takıma uyum sağlıyor. Bu sezon için özellikle gençlerden de ümitliyim. Hangisini gönderirsem, üzüleceğim. Büyük bir ihtimalle kadroyu koruyacağız. Özellikle Emre ve Can büyük aşama kaydetti. Onlara güvenim tam.

'SERİC'TE SORUN YOK'

BONSERVİSİ bedelsiz alınan Seric'in eski kulübünün taraftarlarının alaycı sözlerine hiç önem vermiyorum. Seric için acele edilmemeli. Bir kere çok tecrübeli. Aynı şey bizim için de geçerli. Takım için önemli bir ismin başka bir kulübe gitmesi de aynı tepkiyi doğurur. Yoksa Seric'te bir sıkıntımız yok. Bunun bilinmesi lazım.

'ZOR AMA!'

YENİ sezon fikstürü de belli oldu. Geçen sezon kamuoyunda fikstürümüzün kolay olduğu söyleniyordu. Ama kolay fikstürü lehimize çeviremedik. Sahamızda maç kazanamadık. Bu nedenle de şampiyonluğu kaçırdık. Bu sezon fikstür zor görünebilir. Fakat bu iş fikstüre bağlı değil. Oynayıp kazanacaksınız."

'Zapo, Toraman'dan iyi değil'

Schalke 04 maçı sonrası Mustafa Denizli ve Kazım Kanat, Zapotocny ve Sivok hakkında "Defans İ.Toraman'ı arıyor" yorumunda bulundu

Kaliteyi arttırmadı

"İKİ stoperin, İbrahim Toraman'dan daha iyi olduğunu söylemek mümkün değil. Beşiktaş'ın kaliteli bir kadrosu vardı. Transferler de bu kaliteyi daha yukarı çekmek için yapılır. Ama hazırlık döneminde böyle bir izlenim edinemedim."

Nefis kafa vurdu

"ZAPOTOCNY'Yİ beğenmeyenler için "Erken infaz" demiştim. Schalke maçında tehlikeli bir pozisyonda Tello'nun kademesine girdi... Sivok'un her hareketini kontrol etti... Ve Tello'nun kornerine nefis bir kafa vurdu... Herkes de rahatladı."

Zan ile 'ikili' olur

SİVOK ve Zapotocny orjinal defans oyuncuları. Belki çok üst seviye oyuncu değiller ama Beşiktaş'a lazım olan oyuncular. Kaldı ki Sivok bana göre biraz daha ön libero stilinde bir adam. Zan'ın forma bulacağına inanıyorum. Zapotocry ile iyi bir ikili olacaklar."

Yeri yine de kesin

"DEFANSTA kimse Toraman'dan iyi değil. Zapotocny'nin golünü kimse "Bak gördün mü?" diye göstermesin. Toraman ön direkte o gollerin kralını attı. Zan iyileşirse kim oynar? Burada sadece Zapotocny'nin yeri kesin gibi. Seric ise bomba."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
405
TheLastWarrior
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
473
@Safak


Üst Alt