Sağlam'dan Galatasaraya gözdağı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağlam'dan Galatasaraya gözdağı!
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Beşiktaş'ı İnönü'de yendik, Fenerbahçe'yi Saracoğlu Stadı'nda yendik. İnşallah Galatasaray'ı da Ali Sami Yen'de yenip, şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli aşmak istiyoruz'' dedi.

Futbolcusu Bekir Ozan Has ile özel bir ilköğretim okulunun düzenlediği panele katılan Sağlam, Türk futbol tarihi açısından çok önemli bir başarının arefesinde olduklarını, önlerinde 3 maçlık bir süreç bulunduğunu belirterek, bu süreci en iyi şekilde değerlendirip Trabzonspor'un ardından Anadolu'da bu başarıyı yakalayan ikinci takım olmak istediklerini söyledi.

Geçen sezonun ikinci yarısında Bursaspor ile anlaştığını, öncelikle daha önce yaşanan sıkıntıları, başarısızlığın nedenlerini araştırdıklarını dile getiren Sağlam, kısa sürede futbolcuların gayretiyle önemli başarılara imza atmaya başladıklarını vurguladı.

Sağlam, sezon başında Zapotocny, Hüseyin, Turgay, Ergiç ve Batalla gibi oyuncuları hiç bonservis ücreti ödemeden aldıklarını, ara transferde de yeni oyuncu almak yerine kaynağı, mevcut oyuncuların ekonomik durumunu iyileştirmek için kullandıklarını ifade ederek, ''Oyuncularımıza şunu dedik; 'siz bu takımı buraya getirdiyseniz, bundan sonra daha fazlasını yapabilirsiniz.' Oyuncularımız da o günden sonra daha fazla sorumluluk alıp, buraya kadar getirdiler. İnşallah kalan son 3 maçta da daha fazla sorumluluk alıp bu camiaya hak ettiği sevinci yaşatacaklar'' diye konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Sağlam, şöyle devam etti:

''Bu ülkenin de sizden çok büyük beklentileri var. O yüzden o beklentilere cevap vermek için sorumluluk almak, çok çalışmak zorundasınız. Oyuncularıma hep şunu söylerim; (hepiniz çok iyi takımlara transfer olmak, milli takıma yükselmek istiyorsunuz. Ama yüzlerce insan bu yarışın içinde. Diğer insanlardan çok çalışmanız gerekir. Diğerleri kadar çalışırsan onlarla aynı seviyede olursun, daha fazla istiyorsan daha çok çalışmalısınız.)''

Ertuğrul Sağlam, bir soru üzerine, öğrencilik hayatının çok başarılı geçtiğini, üniversiteyi bitirdikten sonra yüksek lisansını da tamamladığını belirtti.

Bir öğrencinin, ''Unutamadığınız maç var mı?'' yönündeki sorusuna Sağlam, ''İlk A milli olduğumda Norveç'i benim attığım 2 golle yenmiştik. Bu sene Fenerbahçe maçında son saniyede yediğimiz golle üzülmüştük. Ama en keyif aldığımız maç da 2-0 geriden geldiğimiz, 3-2 yendiğimiz maçtı'' yanıtını verdi.

Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ile hafta sonu yapılacak maçın anımsatılması üzerine, ''Çok zor bir maç olacak. Beşiktaş'ı İnönü'de yendik. Fenerbahçe'yi Saracoğlu Stadı'nda yendik. İnşallah Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yenip, şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli aşmak istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında penaltı noktasını kazan Bilica'nın tavrına ilişkin soruyu ise Sağlam, ''O durumun futbolla ilgisi yok. O konuyu biz değil başkaları değerlendirsin'' diyerek yanıtsız bıraktı.

Sağlam, bir başka soru üzerine, Bursaspor'da çok mutlu olduğunu, kesinlikle ayrılmak istemediğini ifade etti.

BEKİR OZAN HAS: "SİVASSPOR GİBİ OLMAYACAĞIZ"

Yeşil-beyazlı takımın başarılı oyuncusu Bekir Ozan Has da en üzüldüğü ve sevindiği maçlara ilişkin, ''Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe karşısında 3-0 öndeyken uzatmada yediğimiz golle kupadan elenmemize çok üzülmüştüm. Bursa için çok önemli olan Beşiktaş'ı deplasmanda geriden gelip 3-2 yenmemiz de benim adıma unutulmazlar arasında yer alıyor'' değerlendirmesinde bulundu.

Genç futbolcu, ''Eğer şampiyon olursak Sivasspor'un şu anki durumuna düşer miyiz?'' yönündeki soruya ise ''Önce bir şampiyon olalım, ama ben Sivasspor gibi olmayacağımızı düşünüyorum. Sivas'taki potansiyel ile Bursa'daki aynı değil. Biz önce bu sene şampiyon olmak, daha sonraki yıllarda da hep üst sıralarda yer almak istiyoruz'' yanıtını verdi.
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
:D sen biraz zor yenersin ertuğrul sağlam
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ben bursanın yenicegini düşünüyorum
 
Aksi

Aksi

Üye


bursayı aglatacaz :D
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vayyyy herkes kendinden emin . ne kadar güzel , ne kadar güzel:islik
 
arslansem

arslansem

Üye
Hadi bakalım Sami Yendeyim görüşelim Ertuğrul :naughty: :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt