Sağanakta teknolojik ürün alma savaşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Sağanakta teknolojik ürün alma savaşı
Sağanak yağmura aldırmayan vatandaşlar sabah 06.00'da yapılan açılış için saatlerce yağmur altında bekledi.

2500'ü aşkın vatandaş Medıa Markt teknoloji kuyruğunda bekledi.
Sağanak yağmura rağmen geceden itibaren metrelerce kuyruk oluşturan vatandaşlar, ucuz ürünlerden almak için yarıştı. Vatandaşlara yağmurluk yanı sıra sıcak çay ve kahvaltılık simit dağıtıldı. Saatler 06.00'yı gösterdiği sırada mağazanın kapıları açıldı.

İçeriye akın eden vatandaşlar 2 bin TL'lik LCD televizyonlardan almak için birbirleriyle yarıştı. Mağazaya önce girerek LCD televizyonları kapan bazı vatandaşlar sürükleyerek dışarı çıkarmaya çalıştı. Mağaza içinde bulunan yaklaşık 500 LCD televizyon yarım saat içinde tükendi. 349 TL'den satışa sunulan bin adet mini dizüstü bilgisayar ise 15 dakikada bitti.

Mağazadan çok sayıda elektronik eşya alan vatandaşlar mağazanın kasaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce yağmur altında kuyrukta sıra bekledikten sonra elektronik eşyaları alan vatandaşların mutlulukları gözlerinden okundu. Açılışta LCD televizyon ve ütü alan Saliha Derimhar, 2 saat yağmur altında beklediğini vurgulayarak, "Ben saat 04.00'da geldim. Evimde televizyon ve ütü yoktu. Burada büyük indirim olduğu için almaya geldim. Aldım ve çok mutluyum." dedi.

MEDIA MARKT'IN 16. MAĞAZASI

Türkiye'deki ilk mağazasını 2007 yılında Ümraniye'de açan Media Markt, 16'ncı mağazasını Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi'nde açtı. Dünya markası toplam 50 bin ürün sergilenen Bursa Anatolium Media Markt'ın açılışı, sabah 06.00'da gerçekleştirildi. Sağanak yağmura rağmen, Bursalıların büyük ilgi gösterdiği açılışta, indirim yapılan dünya markası binlerce ürün raflarda yerini aldı.

Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 2 bin 500'ü aşkın vatandaş, sabahın erken saatlerinde başlayan açılışa büyük ilgi gösterdi. En çok ilgi gören ürün grupları arasında televizyonlar ilk sırada yer aldı. Televizyonları netbooklar, beyaz eşyalar ve cep telefonları takip etti.

Kapıların açılmasından önce Bursa Anatolium Media Markt Mağaza Müdürü Murat Başol ile çalışanlar, marşlar eşliğinde müşterilerini karşıladı.
Açılışa Media Markt Media Saturn Türkiye CEO'su Nuri Topatan, Media Markt Anadolu Bölge Müdürü Muhammet Karaboya, Media Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel Müdür Aziz Süzer, Media Markt Bursa Anatolium Mağaza Müdürü Murat Başol katıldı.

Kurdele kesiminde Media Markt'ın 'Bakmadan Almam' sloganlı reklamlarının yeni yüzü Metin Şentürk eşlik etti. Şentürk kurdeleyi 'Bakmadan Almam' diyerek kesti. Media Markt'ın 16'ıncı mağazası olan Bursa Anatolium Media Markt'da dünya markası 50 bin ürün raflarda yerini aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt