sabit ücrete inanılmaz zam bir bakarmısınız arkadaşlar..........???????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
sabit ücrete inanılmaz zam bir bakarmısınız arkadaşlar..........???????
Sabit ücrete inanılmaz zam
Salı, 04 Mayıs 2010 21:34

Kontörden TL’ye geçtikten sonra avantaj elde ettiklerini düşünen aboneler, operatörlerin yapacağı zam oranlarını duyduklarında çok şaşıracaklar!

Ayrıntıları Okuyun...

Kontörden TL’ye geçiş döneminde faturasız hat sahiplerinin en düşük konuşma bedeli olan 20 kuruş 35 kuruşa yükseltilmişti. Şimdi de faturalı hat sahiplerine yönelik zamlar yolda. Faturalı hat sahiplerinden, konuşma sürelerine göre alınan ücret düşürülüyor ancak sabit ücrete yapılan tam % 154’e varan zamlar bu indirimi silip süpürüyor. Sabit ücretteki bu zam 6 TL’ye kadar varabiliyor.

Her yöne görüşme fırsatları adı altında yapılan kampanyaların acısını faturalı hat sahiplerinden çıkarmayı düşünen operatörlerden ilk açıklama yapan ise Turkcell oldu. Mesaj yoluyla haberdar edilen abonelere zam konusunda bilgiler verildi. Zamların ve indirimlerin bir arada olduğu ve operatörler arası rekabetin de kızıştığı bu günlerde, şimdi ise diğer operatörlerin tarifeleri beklenmeye başlandı.:vur:vur:vur:vur:ağlarım::ağlarım::ağlarım::evet::evet::evet::evet:
 

alovera

Üye
biz türk milletiyiz. bütün zamlar bize vız gelir. dakikası 50 kuruş bile olsa biz genede konuşuruz. Benzin mazot fiyatı gibi!... Benzin arttıkça araba sayısıda artıyor.:ehe:ehe:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt