Saatlerde Hayvan İzleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Saatlerde Hayvan İzleri
Le Cirque Animalier de Cartier Koleksiyonu'nun (Cartier Hayvan Sirki) en özel tasarımlarından biri. Bu eşsiz timsah motifli saat beyaz altın, pırlantalar ve zümrütlerden oluşuyor. Bu seride bütün hayvanların gözleri zümrütlerle süslenmiş. Seri beyaz altın, pembe altın, bolca pırlantadan oluşuyor ve bu saatler 3 metreye kadar su geçirmez olma özelliği taşıyor.












Frog
Boucheron ormanının en güzel öğelerinden biri, mavi kalsedon kadran üzerinde bütün ihtişamıyla yer alan pembe bezeli kurbağa. Kurbağanın sevimli ifadesi saniyeyi gösterirken, hareket eden bir gözle pekiştirilmiş. Pırlanta bezeli beyaz attın saatin kasasında yer alan nilüfer ve kadrandaki kurbağa, safir, savorit ve yakutlarla süslenmiş. 42 adet pırlantanın yanı sıra, 351 değerli taş kullanılarak yaratılan bu eşsiz saatte pembe karung kayış tercih edilmiş.







Animal Kingdom Collection
150. yıldönümünü kutlayan Chopard, hayvan temalı bir haute joaillerie koleksiyonuyla kreatif başarısını pekiştiriyor. Karşı konulması güç, afacan mango hırsızı makak maymunu, bir sarmaşığa asılmış, sallanarak diğer meyvelerin üzerine atlamaya hazır bir görünüm sergiliyor. Seride birçok sevimli hayvan da var.










Chameleon
Bukalemun, Boucheron'un çılgın ormanının en renkli ve ortama en hızlı uyum sağlayabilen üyesi. Yakut, rengarenk safirler ve savoritlerle süslenmiş bukalemun, minik bir sinekle sembolize edilen, her bir saniye geçtikçe diliyle onu yakalamaya çalışıyor. Boucheron'un Crazy Jungle koleksiyonunda yer alan Chameleon'ın 173 adet taş kullanılan sedef kadranı, beyaz altın kasayla çerçevelenmiş ve pembe karung kayışla bütünlük sağlanmış.






Panthére Secréte
Cartier’in Secret Hours (Gizli Saatler) koleksiyonundaki şiirsel yaklaşımının en güzel temsilcilerinden olan bu mücevher saatte, Cartier'nin ikonik panteri zamanı saklayıp ortaya çıkararak, onunla adeta saklambaç oynuyor. 2,7 karat pırlantanın kullanıldığı Cartier'in saklı panteri, kapalı haldeyken mükemmel bir bilezik görünümünde.












 
  • Beğen
Tepkiler: minoo ve buketcik


buketcik

buketcik

Üye
teşekkürederim:bigstar:
 
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :lol
 
minoo

minoo

Üye
Var yaa bayıldım çok şirinler :D:D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: s@hr@
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bayıldım :salincak:
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt